TAJNA CRNE PANTERE

Naomi s kćerkicom pozirala za naslovnicu Voguea: ‘Ona nije posvojena, moje je dijete‘

Iako je manekenstvo još uvijek njena prva ljubav, supermodel kaže da rođenje prvog djeteta smatra najvećim blagoslovom u životu

Naomi Campbell

 Matrixpictures.co.uk/Matrixpictures/Profimedia

Naomi Campbell (51) prvi je put pokazala svoju kći s kojom u naručju krasi naslovnicu britanskog Voguea, prenosi Daily Mail.

Poznata manekenka zaprepastila je obožavatelje objavom rođenja svoje kćeri u svibnju, samo nekoliko tjedana nakon što se pojavila na pisti Pariškog tjedna mode bez vidljivog trbuha.

No, ona inzistira da je devetomjesečna beba - čiji biološki otac nikad nije imenovan - njezina.

Naomi se tijekom intervjua ponašala stidljivo, a unatoč tome što je potvrdila da njezina kći nije posvojena, odbila je daljnji razgovor o toj temi. "Nije posvojena, moje je dijete", izjavila je.

Međutim, priznala je da je vrlo malo njezinih prijatelja i članova obitelji znalo da planira postati majka.

"Na jednu ruku mogu nabrojati broj ljudi koji su znali da imam dijete, ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla zamisliti. To je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila", rekla je.

Naomi je je otkrila da još uvijek voli manekenstvo, no priznaje da što je starija, to ju čini sve nervoznijom.

"Još uvijek uživam, ali me košta živaca", objasnila je te je dodala: "I to zato jer imam 51 godinu, a dijelim pistu s djevojkama od 18 godina! Sjajno je biti u društvu mladih djevojaka na početku karijere, ali previše se trudim oko toga da ih naučim kako da ispravno hodaju pistom".

image

Naomi Campbell

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Kad sam tek počinjala karijeru, definitivno smo morale iskazati svoju osobnost koja je bila najvažnija", objasnila je Crna Pantera.

O navodu da je postala 'majka mlađoj generaciji crnih modela', Naomi je rekla: "Puno sam puta sudjelovala na modnim revijama, ali nikad me nisu birali za reklamne kampanje i boljelo bi – stvarno je boljelo", rekla je.

"Morala bih to prihvatiti i nastaviti dalje. Naravno, bilo bi sjajno da sam tada imala tu podršku oko sebe, ali ponosna sam što se to događa sada, što sam dio te promjene i vidim raznolikost", kazala je.

Ikona 90-ih prvi je put viđena sa svojom kćeri u javnosti tijekom izleta u New Yorku u srpnju.

Izgledajući šik, Naomi je odjenula bijelu košulju u kombinaciji sa širokim crno-zelenim hlačama. Noseći šiltericu i hlače, opušteno je gurala dječja kolica.

Naomi - za koju se vjeruje da nema dečka - iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu podijelivši fotografiju svog novorođenčeta prije devet mjeseci napisavši da nikad nije osjetila veću ljubav.

Ispod fotografije svoje djevojčice, čije ime još uvijek nije otkriveno, Naomi je napisala: "Prekrasan mali blagoslov odabrao me da joj budem majka".

"Toliko sam počašćena što imam ovu nježnu dušu u svom životu da ne postoje riječi koje mogu opisati doživotnu vezu koju sada dijelim s tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi", napisala je.

Naomi je 2018. godine bila u vezi s reperom Skeptom, ali je sljedeće godine već uživala u društvu Liama Paynea. Također je bila u vezama sa slavnim osobama poput P Diddyja, Roberta De Nira, Mikea Tysona i ruskog milijardera Vladislava Doronina.

Iako uvijek taji svoj ljubavni život, ranije je izjavila da je 'u dobrim odnosima' sa svojim bivšima i da trenutno ne izlazi s nekim novim.

image

Naomi Campbell

Image Press Agency/avalon.red/Avalon/Profimedia

Iako je Naomi vijest o bebi tajila od cijelog svijeta, njezina majka Valerie Morris-Campbell na društvenim je mrežama otkrila da je oduševljena prinovom u obitelji.

Podijelivši istu fotografiju, napisala je: "Čestitam mojoj kćeri Naomi na rođenju kćeri, oduševljena sam jer sam dugo čekala da postanem baka. @naomi #ponosna #mama #baka #ljubav #obitelj".

"Volimo te mama", napisala je tad Naomi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:01