LJUBAVNI TROKUT?

Naočit milijarder vraća osmijeh na lice najtužnijoj princezi? ‘Viđeni su zajedno, slušao je o njenim problemima‘

‘Poznaju se već neko vrijeme i bio je na njezinu vjenčanju‘, otkrio je izvor

Princeza Charlene od Monaka

 Valery Hache

Princeza Charlene od Monaka privukla je pozornost javnosti zbog bračnih problema s princem Albertom od Monaka, a sada se našla u središtu ljubavnog trokuta, ako je vjerovati stranim medijima. Naime, 'najtužniju' princezu povezuje se s bivšim dečkom slavne manekenke Naomi Campbell, milijarderom Vladimirom Doroninom.

Prošlog je tjedna primljena u bolnicu zbog neotkrivenih zdravstvenih problema i gubitka težine, i to samo 11 dana nakon što se vratila iz rodne Južne Afrike, gdje je boravila posljednjih šest mjeseci.

Službeno je tamo odletjela kako bi se oporavila od infekcije uha, nosa i grla, ali su sve glasnija šuškanja da je razlog njezina odlaska razdor s princem Albertom i njegova nevjera.

I dok princ inzistira na tome da njezini problemi nisu povezani s njihovim brakom, princeza Charlene podršku je navodno pronašla u 59-godišnjem Doroninu, koji je čak bio na njihovu vjenčanju 2011. godine s tadašnjom djevojkom Naomi Campbell.

image

Vladimir Doronin i Naomi Campbell

Euan Cherry

"Cijela ova saga je vrlo složena i zbunjujuća, ali Charlene i Vlad su bili u kontaktu i provodili su vrijeme zajedno. Čini se da joj je on pomagao usred njezinih bračnih problema. Oni se poznaju već neko vrijeme i Vlad je bio na njezinu vjenčanju", otkrio je izvor, piše The Sun.

Bivša olimpijska plivačica, princeza Charlene, prošlog je tjedna propustila proslavu Nacionalnog dana Monaka zbog svog zdravlja, a njezina djeca Jacques i Gabrielle crtežima su poručili bolesnoj majci da im nedostaje.

image

Princeza Charlene nakon povratka u Monako

Ddp Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:38