SVI SU ZURILI

Nakon zahvata napokon uživa na plaži: ‘Zbog jo-jo efekta, grudi su mi bile ispuhane i grozne‘

Poznata DJ-ica Chantel Jeffries postala je nezaobilazno ime i u modeling sferi. Paparazzi su je uhvatili kako uživa na plaži
Chantel Jeffries
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Chantel Jeffries postala je nezaobilazno ime na modnoj sceni.

Točnije, u modeling sferi.

U posljednje vrijeme pozirala je za Rihanninu liniju Savage/Fenty, SKIMS kolekciju Kim Kardashian, marku PrettyLittleThing, pa čak i za brend Fashion Nova.

No, ranije ovog tjedna bivša djevojka Justina Biebera, američkog DJ-a Diplo i repera Travisa Scotta odvojila je malo vremena za sebe i svoje prijateljice s kojima se uputila na plažu.

Osim što se bavi manekenstvom, ova atraktivna 28-godišnjakinja, radi i kao DJ, a paparazzi su je uočili na Miami Beachu u hotelu The Setai dok se odmarala na ležaljci.

image
Svi su se na plaži okretali za Chantel Jeffries
Brian Prahl/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ova bliska prijateljica Paris Hilton uhvaćena je u narančastom bikiniju sa zanimljivim printom, dok su minijaturne gaćice bikinija otkrivale sve njezine tetovaže.

Vlogerica je kosu stilizirala u meke valove, a outfit za plažu i fotografiranje za Instagram začinila je zlatnim nakitom.

Odvojila je trenutak da napravi selfie za svoje obožavatelje, a uz nju su na ležaljci bili Louis Vuitton torbica i sunčane naočale, a nosila je i mekane Louis Vuitton natikače.

Ova je influencerska zvijezda bila okružena s puno ljudi, no nije marila staviti masku. Bila je bezbrižna ispijajući, vjerojatno koktel, iz kokosa.

image
Model Chantel Jeffries uživala je s prijateljicama u toplom danu
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Dan prije no što se uputila na plažu, Chantel je doma, čini se, isprobavala bikinije pa je tako i na Instagramu objavila dvije nove slike u zeleno-ružičastom bikiniju.

Chantel se, naime, prvi put istaknula u javnosti nakon što su ju 2014. mediji povezivali s pjevačem Justinom Bieberom. No uskoro i sama se proslavila se kao DJ.

Objavila je singl “Wait” u suradnji s Vory i Offset 2018., a godinu kasnije i “Chase The Summer” s Jeremihom.

Zvijezdu su povezivali i sa sadašnjim partnerom Kylie Jenner, Travisom Scottom, kao i s dečkom Megan Fox, Machine Gun Kelly te DJ-em Diplom.

Atraktivna Chantel sada je u vezi s pjevačem benda Chainsmokers Drewom Taggartom.

Mlada Chantel je još 2017. hrabro progovorila o smanjenju i podizanju svojih grudi. O svom traumatičnom iskustvo razgovarala je sa svojim obožavateljima putem vloga jer, kako kaže, želi pomoći svojim sljedbenicima koji razmišljaju o kozmetičkim izmjenama svog tijela.

Iskreno je govorila o svom lošem iskustvu.

Tvrdila je da je zbog stresa znatno varirala u težini i htjela je osigurati da joj grudi ostanu iste veličine unatoč svojoj figuri sklonoj jo-jo efektu.

Najviše je težila, priznala je, 58 kg, dok bi potom naglo znala pasti i na 45 kg. To je značilo da se veličina njezinog grudnjaka, objasnila je, mijenjala od D košarice sve do B.

- To je prilično velika razlika - rekla je u videu.

- Kada prijeđete s D na B košaricu i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utječe na vaše grudi. Čini ih ispuhanijim, visećim i možete dobiti i strije, pa jednostavno nije najbolje zgledalo – rekla je.

Iako se odlučila za ugradnju implantata, sada retrospektivno tvrdi da nije dobila najbolji savjet od medicinskih stručnjaka koje je tražila.

- To što su liječnici ne znači da sve znaju - upozorila je svoje fanove 23-godišnja Instagram zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:25