IZVOR POTVRDIO

Nakon samo dva mjeseca, slavni par prekinuo vezu: ‘Ma nisu ni bili ozbiljni, on već traži novu‘

Budući da je prekinuo sa svojom djevojkom, Disick je sada (opet) slobodan te je već u potrazi za novom ljubavi

Scott Disick i Rebecca Donaldson

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reality zvijezda i bivši partner Kourtney Kardashian, Scott Disick, i manekenka Rebecca Donaldson prekinuli su nakon samo dva mjeseca veze.

Izvor za US Weekly rekao je da ustvari Disick i Donaldson nisu ni bili ozbiljni te da su samo neformalno izlazili. Unatoč njihovu prekidu, izvor je dodao kako 39-godišnji Disick želi ostati u prijateljskim odnosima s 27-godišnjom manekenkom.

Budući da je prekinuo sa svojom djevojkom, Disick je sada (opet) slobodan te je već u potrazi za novom ljubavi i, kako tvrdi insajder, razgovara s drugim djevojkama preko društvenih mreža, pišući im koketne poruke.

Bivši par debitirao je na crvenom tepihu na premijeri reality showa 'the Kardashians' koja se održala u travnju ove godine. Glasine da su Disick i Donaldson u vezi pojavile su se nakon što su viđeni kako se drže za ruke u Malibuu, samo dan nakon što se njegova bivša djevojka, slavna reality zvijezda Kourtney Kardashian, vjenčala za glazbenika Travisa Barkera u Las Vegasu. Ipak, legalno vjenčanje održalo se u Kaliforniji 15. svibnja.

image

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Landmark/Profimedia

Inače, Kourtney i Scott imali su vrlo buran i dramatičan odnos od 2005. do 2015., što se sve transparentno prikazivalo u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians'. Bivši par također ima troje djece - sinove Masona i Reigna te kćer Penelope.

Tri dana nakon pojavljivanja Disicka i manekenke, u javnosti je otkriveno što Kardashian misli o novoj vezi svog bivšeg dečka i njegove nove djevojke.

- Kourtney je jako sretna što Scott konačno izlazi s nekim bližim njegovim godinama, rekao je izvor u travnju, misleći na njegove bivše djevojke koje su bile mnogo mlađe.

- Osjeća se kao da je Rebecca, s obzirom na to da je u svojim kasnim 20-ima, idealna za Scotta jer se čini da njegova povijest veza s tinejdžericama nikada nije završila dobro, nadodaje.

Ipak, Disicku nije bilo lako gledati kako njegova bivša djevojka s kojom je bio deset godina sada ima supruga.

- Scottu je bilo vrlo teško za progutati to što Kourtney i Travis stavljaju fotografije svoga vjenčanja na internet, govori izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:30