NAPOKON ZALJUBLJENA

Nakon osam nesretnih veza, slavna britanska pjevačica s 52 godine zaručila se za medijskog mogula

‘Upoznala sam nekoga s kim se napokon dobro osjećam. I sve se čini kako treba‘, otkrila je pjevačica
Kylie Minogue i Paul Solomons
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon što je glumici Billie Piper, bliskoj prijateljici Kylie Minogue, u intervjuu za jedan magazin pobjegla informacija da su australska pjevačica i kreativni direktor britanskog izdanja magazina GQ i GQ Style, Paul Solomons "zaručnici", to je potvrdila i Solomonsova pomajka Gloria koja se javila iz njihove obiteljske kuće u selu Llanbradach koje se nalazi u Južnom Walesu, sjeverno od grada Caerphilly. Ona je za Daily Mail izjavila da je oduševljena i presretna zbog zaruka te da je imala čast upoznati Kylie.

- Ona je divna, i to je silno uzbudljivo. No, ne mogu vam reći ništa više, jer mi je rečeno da ne govorim ništa. Previše poštujem sina i Kyle da ih ne bih poslušala - suzdržala se gospođa, koja je udana za Paulovog oca Marka već 41 godinu, da ne otkrije detalje o svojoj budućoj snahi u razgovoru.

Dodala je kako nema pojma gdje će i kada biti održano vjenčanje.

Novinari su kontaktirali i Paulovu sestru Nicolu te njezinog supruga Ivora Jonesa koji su također potvrdili da su upoznali Kylie i da je 'apsolutno divna', ali detalje im je zabranjeno otkrivati.

- Dajte mi milijun funti pa vam možda nešto i možemo reći - našalio se Kylien budući šogor.

Atraktivna 52-godišnja glazbena zvijezda i 48-godišnji Paul, medijski mogul, u vezi su od ljeta 2018. godine. Podsjetimo, Kylie je u veljači 2017. prekinula s Joshuom Sasseom, navodno zbog njegove prijevare.

- Upoznala sam nekoga s kim se napokon dobro osjećam. I sve se čini kako treba - zaljubljeno je lani u intervjuima govorila pjevačica.

U jednom je intervjuu potvrdila kako je osjetila tu famoznu kemiju, leptiriće u trbuhu i sve što ide s tim. Zaljubila se u Solomonsa preko ušiju, priznala je.

- Svi mi prijatelji govorili da se ponašam nekako drugačije, tada sam shvatila da se ipak nešto događa. Jer, ja sam mislila da se baš nekako cool ponašam, ali ispada da ipak nije bilo tako – rekla je.

Ispričala je kako su se ona i Paul upoznali na inzistiranje zajedničkog prijatelj koji ih je htio spojiti te da ju je prijatelj dugo nagovarao na dejt s Paulom.

- Nisam bila zainteresirana za upoznavanje novih ljudi u tom trenutku, stoga sam uvijek odgovarala: 'Da, ali ne sad, jednog dana, možda'. Kako god, nekako je ipak došlo do tog jednog dana, povezali smo se i svidjeli smo se jedno drugome – ispričala je.

SVE LJUBAVI KYLIE MINOGUE

1984. - 1989.: Jason Donovan

Bili su "it" par, san snova. Upoznali su se dok su oboje glumili u australskoj sapunici "Neighbours", čak se i vjenčali u seriji. No, ljubav u pravom životu nije potrajala pa su se razišli nakon pet godina veze.

1989. - 1991.: Michael Hutchence

Suosnivač slavnog benda INXS, pokojni glazbenik Michael Hutchence navodno je bio razlog zbog kojeg je Kylie prekinula vezu s Donovanom. No, nije bilo sreće - on je nju ostavio nakon što se zaljubio u Helenu Christensen.

1991.: Lenny Kravitz

S američkim glazbenikom Kylie je imala kratku vezu, tek nekoliko mjeseci nakon prekida s Hutchenceom.

1996. - 1998: Stephane Sednaoui

Njezina veza s francuskim glumcem, redateljem i fotografom Stéphaneom Sednaouijem potrajala je dvije godine. Nije poznato zašto su prekinuli, no njezina poznata pjesma "Breathe", nastala je tijekom te veze a pjevačica je izjavila kako je u njoj "promišljala što nije u redu".

2000. - 2003.: James Gooding

S australskim modelom provela je tri godine. Bili su nerazdvojni, sve je bilo prekrasno. No, nakon što su objavili da se razilaze, a razlog su "pretrpani rasporedi koji im otežavaju vezu" te da ostaju prijatelji, James je u različitim medijima istresao žuč - među ostalima, priznao je kako je pjevačicu prevario, nekoliko puta.

2003. - 2007.: Olivier Martinez

Dok je Gooding još pričao o prekidu s Kylie po medijima, ona je već imala novog muškarca uz sebe, francuskog glumca Oliviera Martineza. Tijekom petogodišnje veze pričalo se o braku no do vjenčanja nikad nije došlo. Vrlo su oprečne i priče o tome kako se Olivier ponio nakon što je Kylie 2005. godine dijagnosticiran rak dojke. Mediji su uglavnom pisali kako je Martinez velika podrška, no bilo je i napisa koji ga nisu prikazivali u najboljem svjetlu, štoviše, tvrdili su da se udaljio od nje zbog bolesti i ozbiljnosti situacije. Par je 2007. objavio da se razilaze, da se radi o zajedničkoj odluci te da ostaju prijatelji.

2008. - 2013.: Andrés Velencoso

Kylie je Velencosoa upoznala kada je bio zvijezda oglasa za njezin novi parfem 2008. godine. Veza je potrajala pet godina, a za prekid su, opet okrivili poslovne razloge i zauzetost.

2015. - 2017.: Joshua Sasse

Svi su mislili kako je Kylie napokon našla pravu ljubav kada je započela vezu s britanskim glumce Joshuom Sasseom. U veljači 2016. on je na jednom okupljanju rekao da su se zaručili. Godinu dana kasnije su prekinuli. Kasnije se pokazalo da je, nakon glasina da je vara, par pokušao spasiti vezu, no kako je sama Kiley rekla - bilo je to samozavaravanje.

2018. -...: Paul Solomons
Na svoj 50. rođendan, 2018. godine, Kylie je potvrdila da je u vezi sa Solomonsom kojeg je upoznala nekoliko mjeseci prije. Ona je, kako se pisalo kasnije, bila iznimno oprezna i nije željela brzati s ozbiljnom vezom nakon iskustva sa Sasseom. No, Solomons ju je osvojio i kako se čini, mogao bi biti prvi muškarac s kojim će se jednog dana vjenčati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:33