UŽIVALI U RESTORANU

Nakon nastupa na kojem se ozlijedilo 60 ljudi, kontroverzni glazbenik viđen u društvu tajanstvene plavuše bujnog poprsja

Spektakularni je koncert izazvao ‘nešto nalik na potres‘ u Rimu, a bilo je i ozlijeđenih

Travis Scott i tajanstvena plavuša

 Rom@/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nekoliko sati nakon svog koncerta, kontroverzni osnivač tragičnog Astroworld Festivala Travis Scott večerao je s tajnovitom ženom u restoranu u Rimu, točnije, u modernom rimskom rionu Monti.

image

Travis Scott i tajnovita plavuša

Rom@/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Prsata plavokosa pratnja 32-godišnjeg glazbenika bila je odjevena u sivkastu majicu koja je otkrivala mnogo, plave kargo traperice i tenisice, slično Travisovoj modnoj kombinaciji.

image

Travis Scott i tajanstvena plavuša

Rom@/ Mega/The Mega Agency/Profimedia
image

Travis Scott

Rom@/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Travis je kasnije objavio fotografiju u stilu pravog turista na kojoj pozira ispred Koloseuma, a 82,2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama prate njegove avanture po Europi, uključujući fotografije autiju i turističkih atrakcija te videe s njegovog krstarenja Mediteranom na otmjenoj jahti, prenosi Daily Mail.

Inače, u ponedjeljak je 60 (od ukupno 60 tisuća) ljudi koji su prisustvovali Travisovom koncertu pod pokroviteljstvom Apple Musica na drevnom Circus Maximusu, koji je u prošlosti služio za utrke dvokolica, ali i gladijatorske borbe, "zahtijevalo liječničku pomoć‘, a spektakularni je koncert izazvao "nešto nalik na potres" u spomenutom gradu, prema talijanskoj novinskoj stranici Ansa i New York Timesu. Odjel za civilnu zaštitu Rima izjavio je da su mnoge ozljede nastale jer je netko koristio "suzavac" u gomili, a jedan 14-godišnji obožavatelj hospitaliziran je nakon što se pokušao popesti na četiri metra visok zid. Scott je inače iznenadio publiku na koncertu jer je na pozornicu izveo kontroverznu rap zvijezdu Kanyea ‘Ye‘ Westa, koji je s njim izveo "Praise God" i "Can‘t Tell Me Nothing".

- Samo je jedno ljudsko biće na ovom je***** planetu ikada hodalo rame uz rame sa mnom kroz bilo što i to kroz svaku je**** stvar - rekao je Scott na pozornici. Travisova 24 dana duga turneja "Utopia Presents Circus Maximus" službeno započinje 25. rujna u United Centeru u Chicagu, a služi kao podrška njegovom četvrtom studijskom albumu.

Travis inače ima dvoje djece, kćer Stormi Webster (5) i sina Aire Webstera (18 mjeseci), iz svoje petogodišnje romanse s popularnom Kylie Jenner, jednom od sestara iz klana Kardashian-Jenner, no njihov je odnos završio u siječnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:42