PLIŠANA ŽIVOTINJA

Nakon glasina o prekidu, Bianca opet viđena s Kanyeom: Pokazala svoju ‘divlju‘ stranu i zanimljiv modni dodatak

Bianca Censori ponovno je iznenadila sa svojim modnim odabirom inspiriranim divljinom

Amina Muaddi ugostila je Kanyea Westa i Biancu Censori na svečanosti povodom otvaranja svog pop storea u Dubaiju

 Screenshot/instagram/natmorcos; Screenshot/instagram/prodantzoulis/

Australska arhitektica Bianca Censori (28) bila je u utorak sa svojim suprugom Kanyeom Westom (46) na proslavi otvorenja poslovnice modne dizajnerice Amine Muaddi u Dubaiju. Censori je nosila odjevnu kombinaciju inspiriranu divljinom, a kao modni dodatak ispred sebe imala je plišanu životinju. Osim nje, nosila je kratku, usku smeđu haljinu uparenu s bež čizmama i krznenom kapom.

Tijekom noći Bianca je držala plišanu životinju privijenu uz svoja prsa dok je pozirala uz repera. On je bio odjeven u crno i zaogrnut dugim crnim balonerom.

Prije ovog izlaska, par su stigle glasine o prekidu. West i Chris Brown pjevali su novu pjesmu „Vultures” s Ty Dolla $ignom koja uključuje stihove o spolnom odnosu sa Židovkom. U tome Censori ne vidi niša loše i misli da su stihovi „izvučeni iz konteksta”, pisao je Daily Mail u srijedu.

Unatoč tome što Censori i dalje podržava Westa, navodno su proveli neko vrijeme razdvojeni jer su bliski Biancini ljudi došli do nje i s njom razgovarali.

„Njezina obitelj nikada nije obožavala Yea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se je li udaja za njega bila ispravna odluka”, rekao je izvor za US Sun ranije ovog mjeseca.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

„Vrlo je teška osoba i za njega je teško raditi, a Bianca je bila jedna od najstrpljivijih osoba koje su ikada imale posla s njim. Sva je oko Yea”, nastavio je.

Iako je izvor tvrdio da bi „njezina obitelj i prijatelji radije da nije”, primijetili su kako je vjerojatno da će mu se Censori „vratiti za predstavljanje albuma” dodajući da „ona voli stil života” koji dolazi s Westom.

Prije toga, izvor je za Daily Mail rekao da zaposlenica Yeezyja „zna da je isključila one koji su joj bliski” i da „počinje vidjeti kroz zadimljena zrcala svog braka”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 21:17