DOLAZE BOLJI DANI

Nakon drame s Weinsteinom i Mansonom, glumica pronašla mir u Meksiku: ‘Ova čarobna zemlja liječi‘

Nakon što je od meksičkih vlasti dobila trajnu boravišnu dozvolu, Rose McGowan namjerava do daljnjega ostati u Tulumu
Rose McGowan 
 HEM/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Holivudska glumica Rose McGowan postala je stalna stanovnica Meksika. Zvijezda TV serije "Čarobnice" trenutačno živi u Tulumu na poluotoku Yucatánu i ne skriva zadovoljstvo što je sad i službeno dobila trajnu boravišnu dozvolu od meksičkih vlasti.

- Neizmjerno sam zahvalna! Ovo je čarobna zemlja koja liječi - izjavila je Rose, koja se rodila u Italiji, a u dobi od 10 godina s obitelji se preselila u američki Oregon.

Prema pisanju Daily Maila, McGowan namjerava do daljnjega ostati u Tulumu, gdje je očito pronašla svoj mir, pogotovo nakon što se opet našla u centru pažnje kad je javno podržala kolegicu Evan Rachel Wood (33), koja je kontroverznog rokera Marilyna Mansona (52) optužila za seksualno zlostavljanje.

I sama Rose svojedobno je bila u vezi s glazbenikom, čak su bili i zaručeni, no u njihovu odnosu nije bilo nasilja.

- Jako mi je žao zbog svega što se dogodilo Evan. Uvijek sam govorila da su Hollywood i glazbena industrija kultovi i nastavit ću inzistirati na pružanju potpore svim žrtvama. Zna se da svaki kult uvijek štiti trulež koja se nalazi na samom vrhu, to je bolest koju moramo zaustaviti - rekla je nedavno glumica.

Podsjetimo, McGowan je bila jedna od prvih žena koja je javno progovorila protiv producenta Harveyja Weinsteina - godine 2017. tvrdila je kako ju je silovao 1997., a nakon što je osramoćeni filmski mogul lani proglašen krivim, laknulo joj je zbog saznanja da "Weinstein više nikome neće moći nauditi".

- Napokon je nastupio dugoočekivani osjećaj mira. Ovaj čovjek uništio je toliko života, hvala Bogu što je porota prozrela to staromodno govno - izjavila je 47-godišnja McGowan.

image
Marilyn Manson i Rose McGowan
GP/MPI/Capital pictures/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:58