TV VODITELJICA

‘Nakon 11 godina braka bez akcije želim seks više nego išta, zato sad stalno svajpam po Tinderu‘

Švedsko-britanska voditeljica i spisateljica na popularnoj je aplikaciji postavila dobne granice za partnere - od 26 do 50 godina
Ulrika Jonsson
 Instagram

Ulrika Jonsson, švedsko-britanska voditeljica koja je televizijsku karijeru započela kao prognostičarka u emisiji "Dobro jutro Britanija", otkrila je kako ju je za nastavak njezine uspješnice, prvog romana "The Importance Of Being Myrtle" nadahnuo njezin libido.

Naime, danas 53-godišnja plavuša, približila se dobi svoje junakinje Myrtle, kako donosi Daily Mail, i spoznala "da želi seks više nego ikad prije". Upravo zato odlučila se ponovno uhvatiti pera i napisati "vrući" roman pun škakljivih erotskih scena, zapravo sve ono što je propustila u svom prvijencu "The Importance Of Being Myrtle"

Odlučila je, kako je objasnila u The Sunu, sada uključiti i "sočne" momente Myrtleina novog ljubavnog života, što se kaže nije usudila tada između ostalog jer je suprug njezine junakinje naglo preminuo, pa je bila uvjerena da joj seks nije ni na kraj pameti.

"Kada sam pisala prvi roman, raspravljali smo da li da u njega uključim scene seksa. Na kraju sam odlučila da to neće učiniti. Postoje dva osnovna razloga zašto to nisam učinila. Kao prvo, na moju sramotu smatrala sam da ženi od 56 godina seksualni život nije baš važan. No sada, kada sam blizu te dobi, otkrila sam kako mi je seks važniji nego ikada prije. Moj propust. Drugo i vjerojatno puno važnije, pisati o seksu zna biti baš 'zeznuto'. Jer često to zna biti po mojem mišljenju, neugodno, zastrašujuće, pogrešno postavljeno ili u najvećem broju slučaja nema nikakvog smisla", zaključila je Jonsson. Ovo nije prvi put, da voditeljica, pa makar to bilo posredno, izlaže svoj privatni život. Ona je 2009. odnijela pobjedu u britanskom Celebrity Big Brotheru.

Iza nje su tri braka i četvero djece, a prije mjesec dana je priznala kako sada, nakon 11 godina braka s poduzetnikom Brianom Monetom, kojeg je okončala 2019. i koji je proživjela gotovo bez seksa, sada ljubav, ali i 'zadovoljenje svojih seksualnih potreba' traži na Tinderu, gdje je, kako je otkrila za The Sun, postavila dobne granice za partnere, u rangu od 26 do 50 godina. Momke mlađe od 26 ne želi ni gledati jer joj se to čini pogrešnim, budući da je njezin najstariji sin Cameron, star upravo 26 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:19