36. ROĐENDAN

Najkontroverznija Argentinka slavi: Sve je počastila seksi prizorom, bujno poprsje prelijevalo se preko šanka

Da je napokon sretna pokazuje najnoviji video koji je objavila na Instagramu, a na kojemu se vidi privatna proslava njezina rođendana

Wanda Nara proslavila rođendan

 Instagram/Wanda Nara

Kontroverzna argentinska influencerica i poslovna žena Wanda Nara proslavila se brakovima s nogometašima Maxijem Rodriguezom i Maurom Icardijem, s kojim je nedavno prekinula. Maxija je ostavila zbog Maura, a u rujnu ove godine i ta se veza raspala.

36-godišnjakinja nije dugo tugovala pa je tako ubrzo viđena s 22-godišnjim reperom L-Ganteom, čije je pravo ime Elian Angel Valenzuela. Čini se da im razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, a popularna majka javno se pohvalila fotografijom s njim. Nikome nije jasno je li zaista odlučila krenuti dalje ili je oprostila Icardiju koji ju je prevario s drugom.

Da je sretna i zadovoljna pokazuje i najnoviji video koji je objavila na Instagramu, a na kojemu se vidi privatna proslava njezina 36. rođendana, organizirana samo za bliske ljude i njezinu djecu. U prvom su planu njezine bujne grudi u preuskoj majici, a Wanda ih je dodatno naglasila seksepilno se nagnuvši iznad šanka.

Inače, Mauro i Wanda u braku su bili 9 godina i imaju dvoje djece. Ona je svojedobno radila na njegovim transferima te ga je i poslovno zastupala, no i taj je odnos došao svome kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:02