SAMO PROBLEMI

Najgora Messijeva investicija: Iskeširao milijune za luskuznu vilu, ali ubrzo se sve pretvorilo u noćnu moru

Nogometaš pariškog PSG-a kupio je imanje od švicarskog biznismena Philippea Amona

Lionel Messi na jahti

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Slavni argentinski nogometaš Lionel Messi kupio je vilu na Ibizi vrijednu 9,5 milijuna funti, ali ta se nekretnina pokazala kao prava noćna mora za njega i njegovu obitelj.

Nogometaš pariškog PSG-a kupio je imanje od švicarskog biznismena Philippea Amona, a Messijev odvjetnik potpisao je dokumentaciju kao pravni zastupnik tvrtke Edificio Rostower, koja pripada drugoj tvrtki čiji je direktor nogometašev brat Rodrigo.

Vila ima problema s prostorno-planskim dokumentima te još nije dobila uporabnu dozvolu. Prostorno-planski problemi navodno su povezani s izgradnjom nekoliko prostorija u garaži koji postoje još otprije.

image

Lionel Messi

Lionel Bonaventure/Afp

Odvjetnik koji zastupa sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte sada razgovara s lokalnim dužnosnicima te pokušava što prije riješiti problem. Smatra se da će Messi možda morati srušiti prostorije koje nisu bile dio izvornih planova u novoizgrađenom imanju.

Otac troje djece posjeduje hotel s 52 sobe na Ibizi, kao i hotel blizu Barcelone koji je kupio za 26 milijuna funti. Također posjeduje i vilu u Castelldefelsu u blizini Barcelone, koju je kupio 2009. sa suprugom Antonelom Roccuzzo za 3,5 milijuna funti te je potrošio više od 5 milijuna funti na renovaciju.

Također posjeduje i golemu vilu na periferiji njegova rodnog grada Rosarija koje se naziva ‘tvrđava‘. Ogromno imanje ima kino, teretanu te podzemnu garažu s dovoljno mjesta za 15 automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:27