SUPERMODEL

Na naslovnici Voguea samo 10 tjedana nakon poroda: ‘Nisam više mršava i baš me briga za posao‘

‘Raznovrsnost modne industrije je blagoslov. Svatko tko misli da nisam u pravu nek‘ se fućka‘, rekla je Hadid
Gigi Hadid na naslovnici Voguea
 Instagram

.Samo 10 tjedana nakon rođenja svojeg prvog djeteta, kćeri Khai koju je dobila s pjevačem Zaynom Malikom, supermodel Gigi Hadid već je na naslovnici američkog Voguea.

Naslovnice tog modnog magazina uvijek prati velika pozornost, no Hadid je izjavila da se nimalo nije opterećivala pripremama i pokušajima da izgubi koji kilogram zaostao nakon trudnoće za snimanje.

- Znam da nisam toliko tanka kako sam bila, no vrlo sam realna - izjavila je 25-godišnja Gigi.

- Odlučila sam pristati na snimanje iako znam da ne mogu obući ništa što je veličine 0. U ovom trenutku uopće ne osjećam da bih to trebala moći.

Usput je dodala kako je dobro što se u modnoj industriji sve više promiče raznovrsnost, raznolikost.

- To je pravi blagoslov. Svatko tko misli da nisam u pravu nek' se fućka - rekla je.

Mlada mama ispričala je i da ne razmišlja previše o povratku na posao.

- Usmjeravam se na stvari koje osiguravaju stabilnost, a ne svakog tjedna putovanja u drugu zemlju - objasnila je Gigi koja je tijekom karijere, koja traje od djetinjstva, zaradila više od 25 milijuna dolara.

image
Gigi Hadid s kolicima šeće New Yorkom
Elder Ordonez/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Trenutno uživa u opuštenom životu na obiteljskom imanju Hadidovih u Pennsylvaniji u SAD-u gdje je i rodila kćer jer zbog pandemije koronavirusa nije željela ići u bolnicu.

U sličnom okruženju želi i odgajati malenu Khai.

- Zelenilo i seoski način života slični su onome što je meni pomoglo u odrastanju, u formiranju moje osobnosti, a to je bitno i Zaynu i meni. Mislim da je sjajno kada svojem djetetu dajete mogućnost da istražuje različite interese.

Rekla je i kako ona i Zayn planiraju svoju kćer poučiti o različitim religijama.

image
Gigi Hadid i Zayn Malik
Face To Face/Face To Face/Profimedia

- Moj otac je musliman, majka je odrasla slaveći Božić. Kao dijete mogla sam učiti o bilo kojoj religiji i mislim da je to dobro. Tako ćemo i mi odgajati svoju kći - rekla je za Vogue jedna on najpoznatijih manekenki današnjice.

Hadid je također otkrila da je najbolje savjete o roditeljstvu dobila od glumice Blake Lively koja joj je, kaže, uzor. Poput Blake i Gigi je odlučila držati svoju kći dalje od očiju javnosti.

- Imam prijatelje koji su poznate osobe i oni tako odgajaju svoju djecu, a i sama sam uočila da su njihova djeca doista procvjetala na drugačiji način - rekla je Gigi referirajući se na svoju blisku prijateljicu Blake Lively (33) i njezinog supruga, također glumca Ryana Reynoldsa (44) koji se rijetko pojavljuju s djecom u javnosti. Ne objavljuju ih ni na društvenim mrežama, a Blake svoje trudnoće drži u tajnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:12