MOLI OPROST

Muž holivudske zvijezde bori se za spas braka nakon afere s 25-godišnjakinjom: ‘Zna da je napravio ogromnu pogrešku‘

Navodna afera ‘kratko je trajala‘ i sada je ‘gotova‘, tvrdi magazin People, a Millepied je naziva ‘ogromnom pogreškom‘

Natalie Portman i Benjamin Millepied

 Abaca/Abaca Press/Profimedia/Abaca/abaca Press/profimedia

Slavna glumica Natalie Portman i njezin suprug, baletan Benjamin Millepied trenutno se bore za spas braka nakon što je ona otkrila da je on imao aferu s jednom 25-godišnjakinjom, prenosi Page Six.

Par koji se vjenčao 2012. već se razišao prošle godine, ali su uspjeli prebroditi probleme u odnosu. No, sada je njihov brak ponovno na klimavim nogama.

Nove fotografije snimljene u Francuskoj sugeriraju da je Millepied provodio prisno vrijeme s mladom klimatskom aktivisticom Camille Etienne.

"Natalie i Ben nisu se razišli i pokušavaju riješiti stvari. Ben čini sve što može da nagovori Natalie da mu oprosti. Voli i nju i njihovu obitelj", otkriva izvor za Page Six.

"Natalie jako drži do privatnosti i trenutno joj je najveći fokus zaštita njihove djece", dodaje izvor.

Navodna afera ‘kratko je trajala‘ i sada je ‘gotova‘, tvrdi magazin People, a Millepied je naziva ‘ogromnom pogreškom‘ te je svjestan razmjera svog poteza te se trudi popraviti odnos s Portman.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Image Press/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čak je i na snimanju Portmaničinog nadolazećeg filma ‘May December‘ bila javna tajna da su ona i Millepied imali bračnih problema. Na premijeri na filmskom festivalu u Cannesu ovog mjeseca također se šuškalo da im je brak na tankom ledu. Slavni supružnici posljednji su put zajedno snimljeni u Francuskoj u svibnju, a tada su objavljene i fotografije na kojima se ljube tijekom večere.

Etienne, koja je inače prijateljica Grete Thunberg, snimila je niz kratkih filmova o okolišu te je napisala knjigu ‘Za ekološki ustanak: prevladavanje naše kolektivne nemoći‘. Francuski Vanity Fair navodno ju je jednom prilikom također proglasio jednom od ‘50 uspješnih Francuskinja u 2020.‘

Supružnici Portman i Millepied upoznali su se 2009. na snimanju njezinog Oscarom nagrađenog filma “Crni labud”, za koji je on radio koreografiju. Prije veze s glumicom, Millepied je bio u dugogodišnjoj vezi s kolegicom plesačicom Isabellom Boylston. On i Natalie zaručili su se 2010., a vjenčali u Big Suru u Kaliforniji 2012. godine.

Portman je bila trudna s njihovim prvim djetetom kada je 2011. primala nagradu za najbolju glumicu u filmu "Crni labud", a pritom je izjavila: "Mojoj ljubavi, Benjaminu Millepiedu, koji je koreografirao film i sada mi je dao najvažniju ulogu u mom životu," ukazujući na njezin trudnički trbuh. Par inače ima sina Alepha (12) i kćer Amaliju (6).

Osim “Crnog labuda” surađivali su i na njezinom filmu “Vox Lux” iz 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 02:00