PREDMET ŽUDNJE

Multimilijarder Zuckerberg nije skidao pogled s ruke indijskog tajkuna: ‘Ufff, to želim!‘

Model marke Richard Mille o kojem priča cijeli svijet je RMS-10 Tourbillon Koi Fish te sadrži 18 karata ružičastog zlata i dijamante

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan dive se satu Ananta Ambanija

 Screenshot/X

Indijski tajkun i milijarder Mukesh Ambani organizirao je trodnevno slavlje uoči vjenčanja svog sina Ananta Ambanija (28) i njegove zaručnice Radhike Merchant (29). Među VIP gostima u Jamnagaru u Indiji bili su Bill Gates, Hillary Clinton, Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom i 12-godišnjom kćeri Arabellom, Mark Zuckerberg sa suprugom Priscillom Chan...

image

Jared Kushner i Ivanka Trump s kćeri Arabellom

Afp/Afp/Profimedia/Afp/afp/profimedia

Luksuzna fešta navodno je koštala više od 150 milijuna dolara, a vrhunac je bio dvosatni nastup Rihanne, koja je za to dobila nevjerojatnih 6,3 milijuna dolara. Za vjenčanje Anantove sestre, obitelj je 2018. angažirala Beyoncé, a njezin privatni koncert stajao je 6 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Inače, Anant je najmlađi sin Mukesha Ambanija, najbogatijeg čovjeka u Indiji i generalnog direktora Reliance Industriesa, koji ima prihod od 110 milijardi dolara. Njegova zaručnica Radhike kći je milijardera Shrija Virena Merchanta, izvršnog direktora zdravstvene tvrtke Encore Healthcare. Par će se vjenčati u srpnju ove godine.

image

Anant Ambani i Radhika Merchant

Afp/Afp/Profimedia/Afp/afp/profimedia
image

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan

Afp/Afp/Profimedia/Afp/afp/profimedia

Slavlje, koje je obilovalo luksuzom kakav se rijetko viđa, posebno je oduševilo Zuckerberga, izvršnog direktora Mete, i njegovu suprugu Priscillu, koji su viđeni kako se dive satu Ananta Ambanija marke Richard Mille vrijednom milijun dolara.

- Ajme, ovaj sat je fantastičan! Tako je cool! - uzdisala je Priscilla dok se naginjala da ga pogleda izbliza, a s njom se složio i njezin suprug.

- Nikad nisam bio previše lud za satovima, ali nakon što sam vidio ovaj, i sam sam ga poželio - rekao je izvršni direktor Mete, čija se neto vrijednost procjenjuje na 176,1 milijardu dolara.

Model kojem su se svi divili je RMS-10 Tourbillon Koi Fish te sadrži 18 karata ružičastog zlata i dijamante.

Trodnevna raskošna zabava bez riječi je ostavila i Ivanku Trump, koja ju je na društvenim mrežama opisala kao "očaravajuću". Na Instagramu je objavila fotografije i snimke vatrometa te slonova, a otkrila je i kako je učila plesati tradicionalne indijske plesove.

Ceremonije vjenčanja u Indiji obično traju nekoliko dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:00