ZGODNI JULIO JR.

Možda nije megaslavan poput oca i brata, ali i ovaj član klana Iglesias pravi je ‘otrov‘ za žene

Ja sam zapravo već starac u tijelu mladića, našalio se svojedobno pjevač na račun svojih godina - u veljači je, naime, navršio 48
Julio Iglesias Jr. 
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Napokon su došle na svoje! - ovako bi se mogle opisati reakcije pripadnica ljepšega spola nakon što se na floridskoj plaži Virginia Key pojavio 48-godišnji Julio Iglesias Jr.

Sin slavnog španjolskog pjevača Julija (77) i filipinske TV voditeljice Isabel Preysler (70) te stariji brat jednako popularnog glazbenika Enriquea (45) snimljen je kako s instruktorom Nickom O’Beaom uživa u windfoilingu. Vodeni sportovi očito su mu velika strast, jer na društvenim mrežama redovito objavljuje takve fotografije, a obožavateljice ispod njih mahom hvale njegov "bogovski" izgled.

- Ja sam zapravo već starac u tijelu mladića - našalio se svojedobno zgodni Julio.

image
Julio Iglesias Jr.
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

I on se, baš poput oca i brata, bavi glazbom. Godine 2008. pobijedio je u američkom celebrity reality showu "Gone Country", a dosad je objavio i četiri studijska albuma.

Svjetla pozornice nisu mu strana jer je, kaže, od malih nogu pratio tatu na njegovim rasprodanim turnejama diljem svijeta.

Što se tiče ljubavi, Julio Jr. osam godina bio je u braku s belgijskim modelom Charisse Verhaert (39), no par se razveo lani u kolovozu.

image
Julio Iglesias Jr.
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:06