NEDAVNO SE DRUŽILI

Mlađahnoj ljepotici DiCaprio je zapeo za oko još prije 10 godina: ‘Imao je posebno mjesto u mojoj sobi...‘

Godine 2014. Lottie je snimala naslovnicu za Teen Vogue i otkrila da je Leu posvetila zonu s njegovim fotografijama

Leonardo DiCaprio i Lottie Moss

 Profimedia/

Leonardo DiCaprio (49) viđen je u srijedu kako se druži i partija u Chiltern Firehousu u Londonu s Lottie Moss (25), mlađom sestrom Kate Moss s kojom je Leo bio dok se Lottie još nije ni rodila, odnosno prije 30 godina.

image

Lottie Moss

Nils Jorgensen/Capital Pictures/Profimedia/Nils Jorgensen/capital Pictures/profimedia

Sada je otkriveno novo iznenađenje jer čini se da je Lottie bacila oko na glumca još prije deset godina. U travnju 2014. Lottie je snimala za Teen Vogue i otkrila da je posvetila Leu cijelu zonu u svojoj sobi prepunu fotografija iz njegove „Romeo & Juliet“ faze.

image

Lottie Moss

Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia/Anthony Harvey/shutterstock Editorial/profimedia

„Počelo je s citatima i onda sam krenula skupljati fotografije iz časopisa. Na vratima mog ormara je samo Justin Bieber, doduše. Onda je cijela zona posvećena Leonardu DiCapriju, u njegovoj Romeo i Julija fazi, naravno. I Zac Efron ima svoj zid“, podijelila je tada 16-godišnja Lottie.

image

Kate Moss

Justin Goff/Goff Photos/Profimedia/Justin Goff/goff Photos/profimedia

Leo je bio s Lottienom sestrom Kate kratko u prosincu 1993., nešto prije nego je ona prohodala s Johnnyjem Deppom. DiCaprio je trenutno u vezi s talijanskom manekenkom Vittorijom Ceretti (25) za koju njegovi prijatelji kažu da je njome „opijen“. Lottie je trenutno slobodna, iako su je povezivali s brojim poznatim imenima. Lottie se okrenula od modelinga i okrenula modelingu za odrasle na OnlyFansu gdje prodaje i svoje donje rublje. Navodno zarađuje do 30 000 funti mjesečno putem te stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:32