PROBLEMATIČNA LOTTIE

Mlađa sestra Kate Moss se na crvenom tepihu pojavila u prozirnoj haljini pa rukama obuzdavala bujne obline

Model i zvijezda OnlyFansa, prema vlastitim tvrdnjama, seksi sadržajem na toj platformi zarađuje 75000 eura

Lottie Moss

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Lottie Moss (25), mlađa sestra supermodela Kate Moss, bila je zvijezda crvenog tepiha na svjetskoj premijeri filma "Igre gladi: Balada pjevica i zmija" u Londonu.

Odjenula je poprilično prozirnu haljinu "nude" boje, s resicama strateški poredanim duž dubokog izreza, bez rukava i zadovoljno pozirala brojnim foto-reporterima. Dekolte na haljini bio je toliko dubok da ga je morala obuzdavati kako joj ne bi ispale grudi. Lottie je kombinaciju upotpunila srebrnim cipelama neobične pete srednje visine. Dugu plavu kosu je ukrotila gelom za wet look, a izabrala je i vrlo prirodnu, jednostavnu šminku.

image

Lottie Moss

Steve Vas/Imago Stock&people/Profimedia/Steve Vas/imago Stock&people/profimedia

Model i zvijezda OnlyFansa koja, prema vlastitim tvrdnjama, seksi sadržajem na toj platformi zarađuje 75000 eura i više mjesečno, pokazala je i svoju slavnu tetovažu "lover". Nalazi joj se ispod desnog oka, nastanak tetovaže su njezini pratitelji mogli vidjeti u prosincu 2022. godine.

image

Lottie Moss

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Lottie Moss

Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia/Anthony Harvey/shutterstock Editorial/profimedia

Na svojim profilima Lottie je tada podijelila video nastanka tetovaže, a uz njega i besplatan savjet: "Djeco, nemojte piti alkohol", te dodala da je nimalo ne zanima što drugi misle o njezinim tetovažama.

- Ne zabrinjavam se, svi ćemo zavoljeti moju novu tetovažu, svijet će je zavoljeti, moja mama isto... - rekla je tada, no nekoliko mjeseci kasnije, nakon što je prošla rehabilitaciju u jednoj klinici za odvikavanje, najavila kako će je ukloniti. Na fotografijama s premijere doista se čini kako je "lover" bljeđi no prije.

image

Lottie Moss

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia/David Fisher/shutterstock Editorial/profimedia

Moss, koja je više puta u posljednje vrijeme govorila o problemima s drogom i alkoholom, lošem odnosu sa starijom sestrom i mračnim stranama modne industrije u koju je ušla praktički kao djevojčica, prošla je rehabilitaciju početkom 2023. godine.

image

Lottie Moss

Justin Ng/Avalon/Profimedia/Justin Ng/avalon/profimedia

Britanski mediji pišu kako se još uvijek oporavlja od strastvene romanse koju je imala s Adamom Collardom, sudionikom reality showa Love Island.

Lottie se na premijeri dugoočekivanog prethodnika trilogije "Igre gladi", u režiji Francisa Lawrencea, družila sa zvijezdama filma Tomom Blythom, Rachel Zegler, Hunterom Schaferom i Joshom Andrésom Riverrom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:55