‘TO JE NADIA!‘

Mirno je razgovarala sa suprugom, a onda se okrenula, pogledala TV i panično počela trčati: Video odmah postao hit!

Emma je htjela biti uz svoj tim kada je vizažistica Nadia Stacey dobila Oscara za najbolju šminku i frizuru

Emma Stone

 Screenshot/x/

Emma Stone dobila je Oscara za najbolju glumicu u filmu "Poor Things" pa je na pozornici otkrila kako je slučajno potrgala haljinu. Postala je viralna na društvenim mrežama zbog tog trenutka, ali i zbog svog emotivnog govora tijekom primanja nagrade Oscar.

Stone je pobijedila u kategoriji u kojoj su nominirane bile i Carey Mulligan, Annette Bening, Lily Gladstone i Sandra Huller.

image

Emma Stone

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Ipak, društvenim mrežama širi se video u kojem Emma trči prema dvorani u kojoj je održana dodjela. Naime, nekoliko sati prije nego što je dobila nagradu za najbolju glumicu, Stone je panično trčala do pozornice.

U videu koji je snimio promatrač, Stone je viđena kako mirno razgovara sa svojim suprugom i kolegicom glumicom Kirsten Dunst. Usred razgovora, Stone se okrene kako bi pogledala ekran iza sebe, a onda je shvatila da je "Poor Things" osvojio Oscara za šminku i frizuru.

"O moj Bože! To je Nadia, a ja nisam gore!", rekla je Stone i počela trčati. Glumica je mislila na vizažisticu filma "Poor Things" Nadiu Stacey, koja je upravo osvojila nagradu za najbolju šminku i frizuru.

Video zatim prikazuje Stone kako trči što je brže mogla u svojoj uskoj haljini dok očajnički pokušava doći do pozornice prije kraja Staceyina govora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:30