STIGLA PRINOVA

Miloš Biković postao je otac, zna se i spol djeteta! Fanovi spekuliraju oko jedne stvari: Javila mu se i Severina

Miloš Biković i Ivana Malić postali su roditelji dječaka, a tim povodom Biković je objavio crtež roditelja i djeteta na Instagramu

Miloš Biković

 Marko Todorov/Cropix/Cropix

Glumac Miloš Biković (35) i njegova zaručnica, pravnica Ivana Malić dobili su prvo dijete, piše Nova.rs. U utorak je Ivana rodila dječaka u privatnoj beogradskoj bolnici i osjeća se dobro.

Biković je na Instagramu podijelio crtež roditelja koji drže dijete za ruku.

Spekulacije o imenu

Mnogi su paru čestitali na prinovi, a neki su u komentarima spekulirali da bi se sin mogao zvati Stefan jer se rodio 9. siječnja na pravoslavni dan sveca Stefana. Drugi pak misle kako će se dijete zvati Vasa jer Bikovićev kolega glumac Miloš Petrović Trojpec objavio selfie s novopečenim ocem i napisao „Vasa“.

image

Miloš Biković i Miloš Petrović Trojpec

Screenshot/instagram/trojpec/

Osim spekulacija oko imena, zaredale su se i brojne čestitke. Među komentarima našao se i onaj naše pjevačice Severine koja je napisala tri crvena srca u komentar. Osim nje javila se i Tončica Čeljuska.

„Od srca čestitke hrabroj mami i ponosnom tati, a malom princu sve najljepše!“, napisala je voditeljica.

Podsjećamo, Miloš je svoju zaručnicu predstavio javnosti 2021. na premijeri filma „Južni vjetar 2“. U rujnu prošle godine otkrio je da očekuju bebu.

„Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerojatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada, ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati“, napisao je glumac tada na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 20:43