BUDUĆNOST: PENZIJA

Michael J. Fox najavio mirovinu: ‘Ne mogu više raditi 12 sati i pamtiti sedam stranica teksta‘

Fox se probio ulogom u seriji "Family Ties", a postao je planetarno popularan kada je zaigrao Martyja McFlyja u "Povratku u budućnost"
Michael J. Fox
 Angela Weiss/AFP

Renomirani američko-kanadski glumac Michael J. Fox (59; trilogija "Povratak u budućnost") navodno će se ponovno umiroviti zbog zdravstvenih problema, prenosi CNN.

Glumac, kojemu je prije skoro tri desetljeća dijagnosticirana Parkinsonova bolest, progovorio je u svojoj novoj knjizi "No Time Like the Future" upravo o tom pitanju.

Fox je nedavno imao dodatnih zdravstvenih problema te mu je 2018. godine kirurškim putem s kralježnice uklonjen benigni tumor.

"Nemogućnost Da zapamtim i ponovim zapisane riječi najnoviji je problem s kojim sam se susreo", napisao je Fox. "Za sve postoji vrijeme. Ne mogu više raditi 12 sati na dan i pamtiti sedam stranica dijaloga. Barem je tako sada."

Fox je slavu stekao glumeći u seriji "Family Ties", a postao je planetarno popularan kada je u trilogiji "Povratak u budućnost" zaigrao Martyja McFlyja. Hrvatska ga publika dobro poznaje i iz serije "Spin City".

Premda Fox piše da će usporiti, to ne znači da je njegova karijera gotova. "Iz poštovanja prema producentima, redateljima, montažerima, skripterima te glumcima koji vole raditi malo brže, drugi puta odlazim u mirovinu", napisao je Fox u knjizi.

"To se može promijeniti jer se sve mijenja. No, ako je ovo kraj moje glumačke karijere, onda neka tako bude."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:05