‘SLOJEVITA ULOGA‘

Meghan Markle već razmišlja tko bi je mogao glumiti na velikom platnu: ‘Potrebna je mekoća i razigranost‘

Požalila se da ju je uloga ‘djevojke koja otvara kofere‘ u televizijskoj emisiji ‘Deal or No Deal‘ napravila od nje ‘fuficu‘

Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Meghan Markle ima poprilično ‘uzvišenu‘ poruku za sve buduće glumice koje bi je mogle utjeloviti na ekranu. One, naime, moraju "ući duboko pod brojne slojeve njezine ličnosti".

- Nadam se da će u pripremama za tu ulogu pronaći mekoću i razigranost - rekla je Markle za Variety o glumicama koje bi je mogle utjeloviti na ekranu.

- Također, možete nazvati i mene - istaknula je.

Vojvotkinja od Sussexa godinama je bila glumica prije nego što se udala za princa Harryja 2018. godine, a najpoznatija je po ulozi u američkoj drami "Suits".

image

Meghan Markle kao Rachel Zane

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Markle se nedavno požalila u svom podcastu "Archetypes" da je uloga "djevojke koja otvara kofere" u televizijskoj emisiji "Deal or No Deal" napravila od nje "fuficu". Riječ je o formatu emisije koja spaja zabavni sadržaj i kviz, a koji se u Hrvatskoj emitirao pod nazivom "Uzmi ili ostavi".

- Radilo se isključivo o ljepoti, a ne nužno o pameti - rekla je gošći te emisije, Paris Hilton, o svom angažmanu 2006. godine. Dodala je da je "zahvalna na poslu, ali ne i na tome kako se zbog toga osjeća".

image

Meghan Markle u ‘Deal or No Deal‘

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prema Markle, svaka glumica koja će je glumiti u budućnosti, morat će unijeti određenu intelektualnu težinu u ulogu, a tijekom podcasta je naglasila i da je nekoć bila pripravnica u američkom veleposlanstvu u Argentini.

- Tko god će pričati o meni ili tražiti glumicu koja će me glumiti, ta osoba će biti moja karikatura koja je stvorena za posao koji ljudima donosi mnogo novca. Jednom kad to odvojite, puno je lakše reći: "U redu, to zapravo nema nikakve veze sa mnom." To je teško prihvatiti - objasnila je Markle.

image

Meghan Markle i princ Harry

Avalon.red/Avalon/Profimedia

Markle, čija je Netflixova dokumentarna serija nedavno navodno odgođena nakon reakcija vezanih uz seriju "Kruna", već je utjelovljena na ekranu od strane nekoliko glumica, uključujući Parisu Fitz-Henley (u Lifetimeovom filmu iz 2019. "Harry & Meghan: Becoming Royal") i Sydney Morton (u filmu iz 2021., “Harry & Meghan: Escaping the Palace”).

Međutim, nitko neće glumiti Markle u "Kruni", s obzirom na to da će ta serija završiti zaključno sa šestom sezonom, a kreator Peter Morgan ranije je izjavio da mu je "puno ugodnije pisati o stvarima koje su se dogodile prije najmanje 20 godina".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:43