TRUMP U INTERVJUU

‘Meghan jadnoga Harryja vuče za nos. Završit će loše. Treba im zabraniti dolaske u Britaniju!‘

‘Meghan će odlučiti da joj se više sviđa drugi muškarac ili će Harry odlučiti da mu se ne sviđa to što vojvotkinja njime gospodari‘

Meghan Markle i princ Harry

 Sem van der Wal/ANP/AFP

Bivši američki predsjednik Donald Trump pozvao je kraljicu Elizabetu II. da princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle oduzme sve kraljevske titule.

- Sramotno je koliko on ne poštuje vlastitu domovinu. Kraljica bi mu trebala zabraniti i posjete Velikoj Britaniji, treba mu jednostavno reći: 'Iskreno, nemoj niti dolaziti' - izjavio je Trump.

Podsjetimo, Harry i Meghan, koji žive u Kaliforniji, nedavno su bili u Engleskoj i posjetili su kraljicu u dvorcu Windsor, odakle su otišli u Haag u Nizozemsku na Invictus Games. To je bio njihov prvi zajednički nastup u Europi nakon što su "dali otkaz" kao stariji članovi kraljevske obitelji prije više od dvije godine.

- Harry je bičevan - znate li taj izraz, bičevan? Neću koristiti puni izraz... Nisam obožavatelj Meghan Markle i mislim da ona jadnoga Harryja vuče za nos. Kao što znate, dobro sam predvidio gotovo sve. Završit će loše. I pitam se hoće li se Harry spustiti na koljena i reći 'molim'. Mislim da su Harryja vodili krivim putem - rekao je Trump voditelju Piersu Morganu na novom kanalu TalkTV, prenosi Daily Mail.

Bivši američki predsjednik također smatra kako će se brak Sussexovih raspasti - ili će, kaže, Meghan odlučiti da joj se više sviđa neki drugi muškarac ili će Harry odlučiti da mu se ne sviđa to što vojvotkinja njime "gospodari".

Trump se na Markle obrušio i lani u intevjuu s Nigelom Farageom na GB Newsu.

- Nisam njezin obožavatelj. Nisam bio od prvoga dana. Mislim da je Harry užasno iskorišten. Mislim da će jednoga dana požaliti, vjerojatno već sad to radi. Mislim da je Meghan pokazala veliko nepoštivanje prema kraljevskoj obitelji, pogotovo prema kraljici, a ja to ne mogu shvatiti - izjavio je tad Trump.

Novi intervju s Morganom trebao bi se emitirati sljedeći tjedan, a u traileru koji traje 30 sekundi vidi se kako Trump iznenada završava razgovor nakon što je voditelj osporio njegove tvrdnje o ukradenim izborima. Bivši američki predsjednik tad je naredio ekipi da isključe kamere, naprasno ustao sa stolca i odjurio mrmljajući kako je to bilo "vrlo nepošteno".

No audiosnimka, koju je Trumpov glasnogovornik dostavio NBC Newsu, pokazuje kako je intervju završio tako što su se dvojica muškaraca međusobno zahvalili na sjajnom razgovoru, bez ikakvih naznaka da je bivši predsjednik odjurio sa seta.

No Piers Morgan tvrdi drugačije.

- Intervju je završio tako što je Trump naglo skočio na noge i izderao se na šokiranu ekipu: 'Isključite kamere!'. Onda se okrenuo na peti i ljutito izletio kroz sporedna vrata, glasno mrmljajući 'tako nepošteno...' - kaže voditelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:38