ISPALILA MACHINE GUNU

Megan Fox zaluđeno poručila svome zaručniku: ‘Ili me ubij ili me oplodi! To su jedine opcije‘

Glumica i glazbenik imaju prilično jedinstven način iskazivanja ljubavi jedno drugom, uključujući i međusobno ispijanje krvi

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Američka glumica Megan Fox bila je toliko oduševljena novom fotografijom svoga zaručnika Machine Gun Kellyja na Instagramu da ga je zatražila da joj napravi dijete.

- Nikada nitko s boljom strukturom kostiju nije hodao zemljom. Izuzetno, poražavajuće zgodan. Ili me ubij ili me oplodi. To su jedine opcije, napisala je 36-godišnja glumica svom 32-godišnjem zaručniku.

Na fotografijama se glazbenik, čije je pravo ime Colson Baker, prerušio u lik Targaryena iz serije ‘Igra prijestolja‘ odjenuvši prozirni, blještavi korzet s ramenima od lateksa te hlače od istog materijala dok su njegovi platinasto plavi pramenovi bili skupljeni u punđu.

Glumica inače ima tri sina s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom; Noaha (10), Bodhija (8) i Journeyja (6), a glazbenik dijeli kći Cassie (13) s bivšom djevojkom Emmom Cannon.

Nedavno je Fox objavila golišave fotografije na svom Instagramu, a kada su je određeni korisnici interneta napali zbog toga s obzirom na činjenicu da ima djecu, glumica im je ubrzo uzvratila.

- Čekaj, čekaj...ja imam djecu?!? O, Bože, znala sam da sam nešto zaboravila! Brzo, neka netko pozove sobara u hotelu Beverly Hills. To je posljednje mjesto za koje se sjećam da sam ih vidjela, napisala je.

Inače, Fox i Kelly su se zaručili u siječnju ove godine, samo mjesec dana prije nego što je ona finalizirala svoj razvod od Greena. A otkako su se upoznali u ožujku 2020. često se priča o njima s obzirom na to da imaju poprilično jedinstven način na koji si međusobno iskazuju ljubav, uključujući i ispijanje krvi jedno drugoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:13