NEVJERA

Megan Fox opet je solo? Zaručnik ju prevario, a onda je uslijedio njen drastični potez koji uključuje njegova suparnika

‘Može se osjetiti nevjera u tvome dahu‘ - napisala je glumica na Instagramu i zatim obrisala sve

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Sub-zero/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američka glumica Megan Fox deaktivirala je svoj Instagram profil nakon što su počela sve glasnija šuškanja o tome da je prekinula sa svojim zaručnikom, američkim reperom Machine Gun Kellyjem.

Glumica je bila aktivna na društvenim mrežama do nedjelje popodne, a onda je odjednom obrisala baš sve. Prvo su nestale fotografije njezina zaručnika što je upalilo crvene alarme kod njezinih vjernih obožavatelja.

Fox je čak otpratila svog dragog i među osobama koje je zanimaju ostavila samo Eminema, Harryja Stylesa i Timotheea Chalameta. Ta je informacija dobro zabavila njezine obožavatelje jer je poznato da su Machine Gun Kelly i Eminem već godinama u svađi. Obožavatelji su brzo shvatili što se tu događa.

"To što ona i dalje prati Eminema je najbolja stvar koju sam vidio, obožavam", komentirao je jedan pratitelj. Ranije istog dana Megan Fox zagolicala je maštu fanova objavivši stihove Beyonceine pjesme.

"Može se osjetiti nevjera u tvome dahu", poručila je glumica, a upravo se ta pjesma iz 2015. povezivala uz nevjeru Beyonceina supruga Jay Z-ja.

"Ako su oni prekinuli, onda prava ljubav ne postoji", zaključio je jedan obožavatelj slavnog para.

Podsjetimo, Megan i Machine Gun Kelly svoju su vezu započeli 2020. nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena. Zaručili su se u siječnju 2022., a ranije ove godine proslavili su prvu godišnjicu zaruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:32