GOLA NA NASLOVNICI

Megan Fox i MGK: ‘Ovo je vrlo intenzivna veza, zanos i agonija. Idemo u pakao jedno s drugim‘

Slavna glumica kaže kako je Machine Gun Kelly svjetionik koji je cijelo vrijeme tražila, a on njihovu ljubav naziva najtamnijom bajkom
Megan Fox i Machine Gun Kelly na naslovnici britanskog izdanja časopisa GQ
 British Gq Style/Pa Images/Profimedia

Megan Fox (35) potpuno je gola, "nosi" samo futrolu za pištolj, dok je oružje koje drži u ruci uperila u međunožje dečka Machine Gun Kellyja (31) kraj kojega kleči, a on na naslovnici novog broja britanskog časopisa GQ-a samouvjereno pozira u predimenzioniranom sakou i čizmama do bedara s cigaretom u ustima.

Ovo je samo jedna u nizu "vrućih", provokativnih fotografija slavnoga para, a ništa manje zanimljiv nije ni intervju koji su zajednički dali za spomenuti GQ. Njihova "sveta i profana" ljubav u tekstu je uspoređena s onom Mortitije i Gomeza Addamsa te Tommyja Leeja i Pamele Anderson.

U pomalo bizarnom razgovoru za britanski časopis, Megan i MGK objasnili su kako vjeruju da je "njihovim dušama bilo zabranjeno da se sastanu prije unaprijed, točno tempiranog trenutka koje je bilo rezervirano baš za njih dvoje". A sudbonosni susret odigrao se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

- Dogodila se ta čudna stvar... Nismo se vidjeli nikad prije i ne sjećam se njegova lica. Sjećam se samo ovog visokog, plavokosog, sablasnog stvorenja, podignula sam pogled prema njemu i rekla: 'Mirišeš na travu'. On je spustio pogled na mene i odgovorio mi: 'Ja jesam trava'. Tad je, kunem se Bogom, nestao poput nindže u dimnoj bombi - izjavila je glumica.

- Prepoznajem toliko svojih osobina u njemu i obrnuto... U Machine Gun Kellyju vidim odraz vlastite duše, ovo što mi sad imamo je sve što je moje srce tražilo. Prije njega stalno sam se osjećala kao da mi nešto nedostaje, već sam bila i odustala od potrage za tim nečim, a onda se pojavio on i upotpunio me, on je taj svjetionik koji sam cijelo vrijeme tražila - objasnila je Fox, koja s bivšim suprugom, kolegom Brianom Austinom Greenom, ima sinove Bodhija Ransoma, Journeyja Rivera i Nou Shannona.

Pjevač, tekstopisac i glumac pravoga imena Colson Baker kaže pak kako nije znao što je ljubav sve dok nije upoznao Megan.

- Doživite toliko sranja i mislite da sve znate sve, ali tek u naručju svoje sudbine shvatite da ne znate ništa. Tek tad počinje avantura, zar ne? - rekao je MGK za GQ. Priznao je i kako ništa u njihovoj vezi nije bilo uobičajeno, pa tako ni prvi poljubac.

- Nije me htjela poljubiti! Samo smo se usnama približili jedno drugome i međusobno si udisali dah, a onda je ona jednostavno otišla - prisjetio se pjevač.

- Ovo je vrlo intenzivna veza. Naše duše odabrale su suočiti se sa stvarima o sebi koje nismo htjeli znati, koje smo pokušali odgurnuti... Sve to trebalo bi biti lagano, ali isto tako idemo u pakao jedno s drugim - izjavila je Fox, a njezin partner se nadovezao:

- To je definitivno zanos i agonija. Ne želim da ljudi misle kako je s nama sve savršeno. Pa nisam bez razloga rekao da je ovo naše najtamnija bajka...

Znate, bio sam spreman umrijeti prije nego što sam 2020. upoznao Megan. Boli me duša što sam 30 godina svojega života potrošio bez ikakve želje. Rekao sam si: 'U redu, moja kći najbolji je produžetak mene i bit će bolja od mene'. Vidio sam puno sranja i bio sam spreman otići (s ovoga svijeta) - rekao je MGK, inače otac 13-godišnje djevojčice Casie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:04