‘PIO SAM KAO NIKADA‘

McConaughey napokon otkrio kako je izgubio više od 20 kg za ulogu koja mu je donijela Oscara

Matthew McConaughey ispričao je kako je u pet mjeseci stigao na samo 60 kg, a cijelo je vrijeme normalno uživao u alkoholu
DALLAS BUYERS CLUB (2013)
 Moviestore Collection/face To Fa/Face To Face/Profimedia

Nije tajna da je glumac Matthew McConaughey (50) nevjerojatno smršavio zbog uloge u filmu "Dobri dileri iz Dallasa" iz 2013., koja mu je u konačnici donijela iz Oskara za najboljeg glavnog glumca. Međutim, ono što je manje poznato jest način na koji je hollywoodski ljepotan izgubio više od 20 kilograma.

Svi su pretpostavljali da se McConaughey poslužio uobičajenom formulom - vježbanje, stroga dijeta i apstinencijom od alkohola. No, u podcastu The Joe Rogan Experience, glumac je otkrio kako je za vrijeme dijete pio alkohol koliko god je htio.

image
Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/REX/Shutterstock (7391442ha)
Matthew McConaughey
20th Annual Hollywood Film Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 06 Nov 2016
Chelsea Lauren/rex/shutterstock

"Kada sam se već odlučio na to, postupio sam pametno. Dao sam sebi pet mjeseci da smršavim. Doručkovao sam puding od tapioke ili nešto slično i bjelanjak od tri jaja. Za ručak sam imao sam ribu i povrće, isto tako i za večeru, i vina koliko god mi je došlo da popijem. Gubio sam nešto više od 1,1 kilograma tjedno bez da mahnito vježbam", ispričao je McConaughey.

U konačnici je stigao je na 61 kilogram težine, no tvrdi kako nije sam sebe izvrgnuo torturi zbog uloge, objašnjavajući kako mu je najteže bilo donijeti odluku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:52