HTIO JE BITI I OČUH

Matthew Perry umro je tužan i usamljen: ‘Žudio je za suprugom i obitelji, ali žene bi ga samo iskoristile i napustile‘

Matthew je izlazio s desecima žena. Ali na kraju je uvijek osjećao da njih zanimaju samo njegov novac i njegova slava, otkriva izvor

Matthew Perry

 Profimedia/

Matthew Perry bio je usamljen i čeznuo je za tim da ima suprugu i obitelj, otkrili su izvori za Daily Mail. Nakon niza propalih veza koje su ga ostavile ‘tužnim i depresivnim‘ želio je samo imati vlastitu obitelj i biti sretan.

Nažalost, taj san nije mu se ostvario jer je 54-godišnja zvijezda serije ‘Prijatelji‘ pronađena mrtva u subotu u svome domu u Los Angelesu. Bliski izvori Perryju, koji je u popularnom sitcomu utjelovio duhovitog i simpatičnog Chandlera Binga, kažu da je čak čeznuo za posincima, zahvaljujući sjajnom odnosu s očuhom Keithom Morrisonom.

Perry se nikada nije ženio te je raskinuo zaruke s Molly Hurwitz 2021. godine. Prije nje, hodao je s nekoliko poznatih glumica, uključujući Juliju Roberts i Lizzy Caplan.

image

Matthew Perry i Julia Roberts u ‘Prijateljima‘

Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa/ipa/profimedia

"Matthew je oduvijek sanjao o savršenoj obitelji. Želio je imati suprugu i barem nekoliko djece. Rekao je da ne bi imao ništa protiv da oženi ženu koja već ima djecu", rekao je izvor blizak glumcu za Daily Mail.

Izvor je također dodao da mu nitko na ovome svijetu nije značio više od njegovog očuha Keitha Morrisona, koji se oženio njegovom majkom 1981. godine. Matthewova majka Suzanne s njim je u sretnom braku već 42 godine, a Keith se prema njemu uvijek ponašao kao da mu je rođeni sin. Perry je jednom prilikom izjavio da bi bilo sjajno kad bi mogao pružiti jednako dobar život djeci svoje potencijalne partnerice te da bi ih volio onako kako je Keith volio njegovu majku - i njega.

Izvor je također dodao da je Matthew bio zbunjen činjenicom da većina njegovih kolega iz ‘Prijatelja‘ također nije pronašla pravu ljubav, koja će potrajati.

"U posljednje vrijeme opet je bio u potrazi za ljubavlju. Ali niz neuspjelih veza utjecao je na njega te je ostao tužan i depresivan. Smatrao je da nikada neće pronaći ljubav za kojom je žudio. Matthew je izlazio s desecima žena. Ali na kraju je uvijek osjećao da njih zanimaju samo njegov novac i njegova slava. A on je bio jako velikodušan i to ga je koštalo", otkriva izvor.

"Obasipao je žene darovima, da bi one na kraju samo spakirale svoje stvari i otišle. Na kraju mi se čini da je to što se godinama borio s demonima, drogom i alkoholom, uzelo danak na njemu, njegovom zdravlju i na kraju bi opet završio sam", dodao je izvor.

Prošle se zime Matthew Perry teško razbolio, a izvor otkriva da su svi bili zabrinuti da se taj put neće oporaviti. "Proveo je više od mjesec dana u bolnici, zbog čega je smršavio te je izgledao iscrpljeno i ispijeno. Ali nekako, kao što to Matthew uvijek čini, preživio je i gajio nadu da su novi posao ili ta nova žena odmah iza ugla. Sve što je Matt ikada želio bilo je - biti sretan. Ali uvijek je tražio ljubav i sreću na pogrešnim mjestima. Kako je tužno to što je navodno bio sam kad je umro", rekao je izvor.

image

Matthew Perry

Gabriel Bouys/Afp

Perry se proslavio ulogom sarkastičnog Chandlera Binga u popularnom sitcomu iz 90-ih ‘Prijatelji‘, a pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Angelesu u subotu oko 16 sati po lokalnom vremenu. Navodno je ranije tog dana odigrao dvosatnu partiju pickleballa - sporta sličnog tenisu, ali koji se igrao na manjem terenu - prije nego što je poslao svog pomoćnika da mu nešto obavi. Kad se ovaj vratio, pronašao je Perryja u hidromasažnoj kadi te glumac nije reagirao.

Perry je zbog uloge Chandlera Binga imao svoju ‘vojsku obožavatelja‘ diljem svijeta, a ta uloga mu je donijela i nominaciju za Emmy 2002. godine. Međutim, iza svog tog blještavila i glamura, slavni se glumac desetljećima potajno borio sa zlouporabom supstanci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:26