IZA KULISA HIT FILMA

Margot Robbie savršena je od glave do - stopala! ‘Nije bilo posebnih efekata, tajna je u pedikuri‘

Film je priča o lutki koja je izbačena iz društva igračaka zbog nedovoljne savršenosti i koja kreće na avanturu u stvarnom svijetu

 Margot Robbie

 Yonhap News/Newscom/Profimedia/Yonhap News/newscom/profimedia

Margot Robbie još jednom se transformirala u pravu Barbie djevojku dok je u nedjelju sudjelovala na konferenciji za novinare svog najnovijeg filma u Seoulu u Južnoj Koreji. Svojim ružičastim outfitom glumica je "osvojila" pozornicu zajedno s kolegicom Americom Ferrerom i redateljicom filma Gretom Gerwig.

Margot je nosila usklađeni asimetrični crop top koji je bio savršeno upotpunjen šeširom s mašnom i torbom u obliku srca. Njezina plava kovrčava kosa istaknula je lice, koje je bilo naglašeno minimalnom šminkom, uključujući, naravno, Barbie ružičasti ruž za usne. Uz to, glumica je nosila perlaste naušnice i elegantne roze cipele na malu petu, čime je oduševila fanove koji su primijetili njezina savršeno oblikovana stopala u traileru za Barbie film.

S druge strane, America je odabrala uski kombinezon od umjetne kože s dolčevita vratom te istaknutim strukom zahvaljujući debelom remenu. Njezina crna kosa bila je elegantno zalizana u urednu punđu, a visoke naušnice dodale su finalni dodir sofisticiranosti.

Greta se odlučila za opušteniji izgled, noseći sivi Prada džemper koji je upotpunila sivom midi suknjom i crnim salonkama.

image

America Ferrera, Greta Gerwig i Margot Robbie

Jung Yeon-je/AFP

Ranije toga dana, Margot je na premijeri filma zasjala u dva elegantna ružičasta outfita. Prvo je nosila glamuroznu ružičastu haljinu srednje duljine s dekolteom, ukrašenu remenom koji je istaknuo njezin struk. Haljina je imala mrežastu suknju, a Margot je cijeli izgled upotpunila parom usklađenih visokih potpetica.

Kasnije se presvukla u ružičasti sako i midi suknju, s dodatkom roze marame oko vrata i bijelog šešira.

image

Margot Robbie

Jung Yeon-je/AFP

Glumica je otkrila tajnu svojih savršeno oblikovanih stopala u novom filmu. U traileru za dugoiščekivani komični fantasy film, Margot izlazi iz visokih potpetica i otkriva da Barbie ima zakrivljena stopala, baš kao i igračka. Tijekom emisije australskog showa "The Project" u četvrtak navečer, Margot je otkrila kako je snimanje te scene zahtijevalo iznenađujuće malo posebnih efekata.

- Zapanjujuće je koliko malo posebnih efekata ima u ovom filmu - izjavila je glumica.

Margot je objasnila da su u toj sceni njezina vlastita stopala prikazana na snimci, a postignut je efekt tako što je jednostavno izula cipele i "držala se za šipku" kako bi bila stabilna. Kako bi cipele ostale mirne, na pod su postavili dvostrano ljepljivu traku. Također je otkrila da je prije snimanja te scene obavila pedikuru kako bi stopala izgledala savršeno.

image

Margot Robbie

Jung Yeon-je/AFP

Uzbudljive vijesti stižu i od Airbnba. U ponedjeljak su objavili da će obožavatelji moći rezervirati dvije besplatne noći za dva gosta u Barbienoj DreamHouse vili u Malibuu, 21. i 22. srpnja. Ova posebna ponuda omogućena je jer "Ken nije mogao odrediti cijenu Barbiena Malibu DreamHousea", navodi se u Airbnbovu priopćenju za medije. Villa se nalazi uz obalu u predivnom Malibuu u Kaliforniji i pruža panoramski pogled te je savršeno mjesto za Kenovu slikovitu plastificiranu oazu.

Film "Barbie" je priča o lutki koja je izbačena iz društva igračaka zbog nedovoljne savršenosti i koja kreće na avanturu u stvarnom svijetu. Uz Margot Robbie u ulozi Barbie, oskarovac Ryan Gosling glumi Kena. Redateljica Greta Gerwig, poznata po filmovima "Mala žena" i "Lady Bird", režirala je ovaj projekt i napisala scenarij zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Noahom Baumbachom.

Osim Margot Robbie, u filmu se pojavljuju i talentirani glumci poput Kate McKinnon, Michaela Ceru, Emme Mackey, Kingsleya Ben-Adira, Americe Ferrere, Rhee Perlman, Ariane Greenblatt, Anne Cruz Kayne, Alexandre Shipp, Rite Arya, Sharon Rooney, Connora Swindellsa, Scotta Evansa i Jamieja Demetrioua. Film "Barbie" bit će dostupan u kinima od 21. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 16:05