BJEŽI S EKRANA

Margot Robbie najavila pauzu od glume: ‘Ljudima je sigurno već muka od mene i pomisle - opet ona!‘

‘Stvarno želim režirati, ali uvijek sam to doživljavala kao privilegiju‘, objasnila je glumica

Margot Robbie

 Warner Bros. - Album/Album/Profimedia/Warner Bros. - Album/album/profimedia

Zarada od 1,4 milijarde dolara na kino blagajnama za film ‘Barbie‘ potvrda je da je moguće postići uspjeh za koji su mnogi predviđali da više nije moguć. Glumačkog se uspjeha nauživala i glumica Margot Robbie, koja je intervjuom za Deadline zabrinula svoje obožavatelje kada je rekla da će se na neko vrijeme maknuti s ekrana.

image

Margot Robbie

Warner Bros. Pictures - Heyday F/Afp/Profimedia/Warner Bros. Pictures - Heyday F/afp/profimedia

"Mislim da je svima trenutno vjerojatno muka od pogleda na mene. Možda bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: ‘Opet ona? Gledali smo je cijelo ljeto, ne želimo opet‘", kazala je glumica pa dodala da ima ambicije u režiranju vlastita filma.

"Stvarno želim režirati. Posljednjih sedam godina osjećam da želim režirati. Ali uvijek sam to doživljavala kao privilegiju, a ne kao pravo", objasnila je.

image

Margot Robbie

/Anthony Harvey/shutterstock

"Polako sam radila na osjećaju da zaslužujem režirati. Imala sam sreću raditi s toliko sjajnih redatelja i učiti od njih. Ne žuri mi se jer osjećam da nikad neće biti dovoljno vremena da naučim sve stvari koje želim naučiti prije nego što se odvažim na taj korak, ali definitivno to želim raditi", kazala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:19