BEZ SUZDRŽAVANJA

Manekenka nije mislila da će brak s Hemsworthom potrajati: ‘Ne znam kako smo preživjeli kao par...‘

Elsa Pataky i Chris Hemsworth zajedno su prošli njegov put od anonimnosti do slave i pritom odgajali djecu

Elsa Pataky i Chris Hemsworth 

 Kevin Winter/Getty Images Via Afp

Ponovno je izašao intervju iz 2018. u kojem manekenka i glumica Elsa Pataky otkriva da je sumnjala da će njezin brak s glumačkom zvijezdom Chrisom Hemsworthom potrajati. Par je počeo izlaziti 2010. godine kad ih je upoznao njihov agent.

„Bilo je predivno na početku”, rekla je Pataky (47) za Vogue Australia. „Kad sam ga upoznala nije uopće bio poznat i rasla sam s njim i iskusila sve njegove uspjehe i promjene, a onda je postao toliko poznat i to smo dijelili.”

image

Elsa Pataky i Chris Hemsworth

Chris Delmas/Afp

Objasnila je kako je bilo zahtjevno prijeći od anonimnosti do slave, posebno dok su se nosili s pritiscima braka i odgajanja djece.

„Sve je bilo jako brzo – ne znam kako smo preživjeli kao par. Bili smo godinu dana u braku i onda smo imali djecu. To stavi puno tereta na brak, ali smo mi bili dobro jer je bilo puno ljubavi između nas. Iako smo jaki karakteri, volimo jedno drugo tako jako. Mi se potrudimo da funkcionira", objasnila je.

Par je prvo dijete dobio u svibnju 2012. i djevojčicu su nazvali India. Dvije godine kasnije dobili su blizance Sashu i Tristana.

image

Elsa Pataky i Chris Hemsworth

Angela Weiss/Afp

Hemsworth je također progovorio o njihovoj instant povezanosti.

„Od prvog puta kad smo se upoznali, jednostavno je imalo smisla”, rekao je glumac. I on se osvrnuo na njihove izazove u vezi u intervju za GQ Magazin 2017.

„Moja supruga i ja smo se zaljubili, imali djecu, nismo se zapravo viđali nekoliko godina, onda smo se ponovno zaljubili”, rekao je o balansu između karijere i obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 10:36