PONOSNA NA SINA

Mama Travisa Kelcea osvrnula se na potencijalnu snahu Taylor Swift: ‘Još je to sve novo...‘

Donna rado odlazi na utakmice, a jednako tako podržava svog sina i u njegovoj glumačkoj karijeri...

Taylor Swift i Donna Kelce

 Jon Soohoo/Upi/Profimedia/Jon Soohoo/upi/profimedia

Donna Kelce, mama sportaša Travisa Kelcea koji ljubi pjevačicu Taylor Swift, otkrila je za E! News da je zabavno navijati za svog sina s njegovom djevojkom. "Zabavno je, ali još je to novo...", rekla je suzdržano Donna koja je nekoliko puta uhvaćena kako uživa u društvu Swift na utakmicama.

image

Taylor Swift i Donna Kelce

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

No, osim na utakmicama, Donna svog sina podržava i u drugim aspektima njegove karijere, a ovoga je puta to bio njegov televizijski debi. Naime, Travis je reflektore na stadionu zamijenio onima ispred kamere kako bi se pojavio u američkoj horor dramskoj seriji Ryana Murphyja, "Grotesquerie", što njegovu mamu nimalo ne iznenađuje.

"Mislim da je to nešto što on na neki način radi cijeli život. Voli biti pred ljudima. Voli biti u središtu pažnje. To je jednostavno nešto što njemu ide od ruke", objasnila je Donna, koja je ponosna što ima takvog sina.

image

Travis i Donna Kelce

Xavier Collin/image Press Agency/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/splashnews.com/splash/profimedia

"Grotesquerie" će se od 26. rujna prikazivati na Hulu, a osim popularnog sportaša također glume i Niecy Nash-Betts, Micaela Diamond, Courtney B. Vance i Lesley Manville.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 15:43