RASPLAKAO SE

Malcolm je postao otac! Glumac se bori s gubitkom pamćenja pa bilježi svaki sretan trenutak

Frankie i Paige vjenčali su se u veljači 2020. godine, nakon četiri godine ljubavne veze
Malcolm u sredini, Frankie Muniz
 Instagram

Glumac Frankie Muniz (35), koji se proslavio u seriji 'Malcolm u sredini', postao je otac. Sretnu vijest objavio je na društvenim mrežama, ne skrivajući koliko je oduševljen svojom novom 'ulogom'.

- Puno volim svoju bebu. I volim svoju suprugu više nego ikad - napisao je glumac u srijedu navečer u svojim Instagram storyjima na kojima drži bebu i ne skriva suze, otkrivši tako da su on i supruga Paige Price (28) dobili sina. Spol bebe otkrio je još u listopadu, no ime za sad nije otkrivao.

image
Instagram

Inače, Frankie i Paige vjenčali su se u veljači 2020. godine, nakon četiri godine ljubavne veze, u vrijeme kada se on već ostavio glume.

Naime, Muniz je prije 13 godina odlučio promijeniti karijeru, pa je prvo postao vozač formule, što je kratko trajalo jer u profesionalnom sportu nije polučio nikakav uspjeh. Nakon toga je pokušao postati glazbenik pa je bio bubnjar benda Kingsfoil.

Zanimljivo je, međutim, da se Muniz svega toga ne sjeća, jer je zbog nekoliko moždanih udara izgubio pamćenje. Supruga Paige ga je natjerala da vodi dnevnik uspomena nakon svakog dana kako bi se kasnije mogao podsjetiti što su sve kao par zajedno radili i doživjeli tijekom godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:53