SEKSI FOTOSESSION

Madonna objavila provokativne fotografije i posvađala fanove: ‘Ona je stara i bolesna bakica!‘

Pored fotografije je sedmerostruka dobitnica Grammyja napisala: "A sad trenutak razmišljanja o sebi... Madame X"
Madonna
 Instagram

Kraljica popa Madonna počastila je svoju vojsku od 43 milijuna pratitelja prilično seksepilnim setom fotografija na Instagramu na kojima je svoje atribute 62-godišnja glazbenica izložila u pomalo sado-mazo čipkastom donjem rublju i s motorističkom kapom na glavi.

Pored fotografije je sedmerostruka dobitnica Grammyja napisala: "A sad trenutak razmišljanja o sebi... Madame X".

image
Instagram

Iako su mnogi fanovi bili oduševljeni fotografijama i ostavljali joj kometare u kojima ističu da izgleda senzasionalno, erotično, seksepilno... Bilo je i onih koji su je pitali - zašto? Te ustanovili da je "bolesna i stara" te da ovakve fotografije nisu primjerene za "jednu bakicu", aludirajući na njezine godine. Drugi su je odmah stali braniti. "Zašto ne bi objavila ovakve slike! može joj se! Da barem ja tako izgledam sa 60..."

image
Madonna
Instagram

Ove atraktivne fotografije uslijedile su tri tjedna nakon što je Madonnu Australka Amelia Goldie na društvenim mrežama optužila kako je prilično loše fotošopirala svoju glavu na njezino tijelo još 2015.

Inače, Madonna je zadnjih dva mjeseca provela završavajući novo izdanje svoje Madame X turneje koje će biti pušteno na Netflixu ili Blu-rayu. Uz to, dvostruka dobitnica Zlatnog globusa je 26. veljače iznova snimila dijelove svoje Future and Frozen koncertne turneje koja je uključivala 11 nastupa, ali je ranije završila zbog pandemije koronavirusa.

Ostalih 14 nastupa po Europi i Sjevernoj Americi zakazanih u razdoblju od 2019. do 20202. morala je otkazati zbog ozljede koljena i kuka.

Majka šestero djece doslovno je izmislila modernu verziju koncerta filma u dokumentarcu "Truth or Dare" Aleka Keshishiana 1991. koja obuhvaća njezinu Blonde Ambition turneju. Također je bila i koautor scenarija s oskarovcem Diablom Codyjem za svoj biografski film, a režirala je i dva od, kritike loše ocijenjena projekta - Filth and Wisdom iz 2008. i W.E. iz 2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:31