SEKSEPILNO IZDANJE

Madonna (62) se skinula za Vogue, fanovi oduševljeni: ‘Vau, još uvijek si tako mladolika...‘

U editorijalu koji se s nestrpljenjem očekuje Madonna izvrsno izgleda u mrežastim majicama, steznicima, te perikama živih boja
Madonna
 Instagram

Da za nju ne postoje ograničenja, da ne robuje pravilima niti društvenim normama, ali i da se ne boji osuda konzervativnog dijela javnosti kraljica popa Madonna već je dokazala nebrojeno puta. A posljednjim prilično hrabrim potezom u nizu apsolutno je oduševila svoje obožavatelje, razodjenuvši se u toples za potrebe snimanja za talijanski Vogue.

Pritom slavna 62-godišnja pjevačica uistinu izgleda poput tinejdžerice, a objava na njezinom Instagramu je u samo dva sata prikupila gotovo sto tisuća lajkova, ali i dvije tisuće komentara u kojima je njezini vjerni fanovi nazivaju kraljicom i boginjom, te je malo za reći da su očarani njezinim mladolikim izgledom.

Naime, na Madonninom Instagramu su osvanule fotografije sa snimanja za talijanski Vogue, a najviše je pažnje privukla ona na kojoj pozira s perikom od crvenih perlica, u stezniku, bez grudnjaka, dok u ruci drži cigaru. Seksepilnu je objavu popratila riječima: "Talijani to rade bolje".

"Bit će to vruće izdanje", "Volimo te", "Prekrasna, kao i inače", "Vau, još uvijek si tako mladolika", samo su neki od komplimenata koje su joj uputili oduševljeni obožavatelji. U editorijalu koji se s nestrpljenjem očekuje i dosta drugih fotografija na kojima Madonna izvrsno izgleda u mrežastim majicama, steznicima, te perikama živih boja poput plave ili svjetlo ružičaste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:40