MIKI, MILANE

Ljubio je 18 godina stariju našu glumicu: Ovo je zgodni Srbin zbog kojeg će Hrvatice odmah pohrliti u kino

Jednog od najvećih umjetnika bivše Jugoslavije, Tomu Zdravkovića, utjelovio je markantni beogradski glumac
Milan Marić
 Instagram

Srpski glumac Milan Marić zvijezda je novog regionalnog filmskog hita "Toma" redatelja Dragana Bjelogrlića, a koji uskoro stiže i u hrvatska kina.

Jednog od najvećih umjetnika bivše Jugoslavije, Tomu Zdravkovića, utjelovio je markantni beogradski glumac, koji je u Srbiji 'poznat zbog svoje ljubavi prema starijim ženama'. Tako je krajem 2014. godine započeo vezu s 18 godina starijom našom glumicom Ninom Violić.

Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, gdje je ona gostovala s predstavom "Kako smo preživjele". Njemu su tada bile 24, a njoj 42 godine.

U vezi su bili šest mjeseci, a prekinuli su sredinom 2015. godine.

"Inače sam zatvoren čovjek i ne volim pričati previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno bijesan. Naslovi su bili užasni - 'Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca'", rekao je Marić za Blic 2017. godine.

Prema pisanju srpskih medija, sada je u vezi s 19 godina starijom poduzetnicom Jelenom Pavlović, koja je, navodno, zbog glumca ostavila dugogodišnjeg supruga. Njezin je odvjetnik te navode demantirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:23