ZAPALILA INTERNET

LJEPOTICA IZ BAYWATCHA OBJAVILA NESTVARNU FOTOGRAFIJU Komentatori je napali zbog operacija, drugi je branili: 'Pa znate li koliko ona ima godina!?'

 
 Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Donna D'Errico i nakon tri desetljeća izgleda jednako zanosno kao što je se sjećamo u crvenom kupaćem kostimu koji je nosila u hit-seriji Baywatch.

51-godišnja glumica pohvalila se seksi fotografijama na svom Instagramu i dobila prgršt komplimenata, piše Daily Mail.

No, nije sve tako jednostavno kao što se na prvi pogled čini. Spektakularan izgled ipak mora zahvaliti i plastičnoj kirurgiji. Tako je 2017. bila na uklanjanju kože s nadlaktica, liposukciji bedara i trbuha, što je priznala u dokumentarcu.

"Morala sam otići pod nož jer sam u međuvremenu dobila dosta kilograma, a onda sam ih izgubila. Ipak sam i rodila dvoje djece", rekla je i otkrila da je operacija trajala gotovo pet sati.

Iako je sve to bilo jako bolno sad je prezadovoljna: "Rezultati su fantastični i sad se opet osjećam sigurno u bikiniju".

Zato se i odvažila napraviti seksi fotosession za Inside Edition.

Donna je jedanaest godina bila u turbulentnom braku sa zvijezdom rock benda Mötley Crüe, Nikkijem Sixom. Nakon nekoliko prekida zbog njegove ovisnosti o drogama i alkoholu, sada je sama i živi prilično mirno, a glumit će u novoj seriji Green Valley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:19