‘NEODGOVORNO!‘

Lana Del Rey neobičnim izborom maske naljutila fanove: ‘Usred pandemije smo, stavi pravu masku!‘

Iako je preko nosa i usta nosila mrežastu, ali šljokičastu masku, Lana Del Rey svejedno je prisno pozirala s obožavateljima
Lana Del Rey s obožavateljicom
 TWITTER

Lana Del Rey (35) u Los Angelesu u Kaliforniji organizirala je druženje s obožavateljima na kojem je čitala ulomke iz svoje nove knjige poezije "Violet Bent Backwards Over the Grass", no njezino nepoštivanje epidemioloških mjera izazvalo je negodovanje i polemike u javnosti.

Pjevačica je, naime, preko nosa i usta nosila mrežastu, ali šljokičastu masku koja nimalo ne štiti od potencijalne zaraze koronavirusom.

S istom maskom nedavno je pozirala za naslovnicu časopisa Interview.

- Inače volim Lanu, ali ovo je nevjerojatno neodgovorno. Djevojko, usred pandemije smo! Preklinjem te, stavi pravu masku na lice! - komentirali su zabrinuti fanovi.

Glazbeničina sestra, fotografkinja Caroline "Chuck" Grant, koja je na Instagramu uživo prenosila predstavljanje knjige, rekla je kako je Del Rey prije događaja bila na testiranju i negativna je na covid-19, a tvrdila je i kako je Lana cijelo vrijeme bila na sigurnoj udaljenosti od obožavatelja, no fotografije koje su preplavile društvene mreže pokazale su suprotno.

Na njima se vidi kako slavna pjevačica grli fanove i pozira s njima, bez obzira na preporučene smjernice o socijalnom distanciranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:48