PRIZNALA JE SVE

Kylie Jenner otvoreno o plastičnim operacijama: ‘Koristila sam samo filere, ali zbog jedne stvari ipak žalim‘

Prisjetila se kako je njezina obitelj uvijek ismijavala izgled njezinih ušiju dok je bila mlađa, što ju je, kaže, jako pogađalo

Kylie Jenner

 INSTAGRAM

Kylie Jenner (25) otvoreno je progovorila o krivim shvaćanjima vezanima uz njezin izgled, a odbacila je i tvrdnje o plastičnoj kirurgiji. Za američku reality zvijezdu i vlasnicu kozmetičkog carstva već se dugo šuška kako je išla "pod nož", ali ona je raskrstila s tim glasinama tijekom najnovije epizode emisije "The Kardashians".

Raspravljajući o utjecaju koji ona i njezina poznata obitelj imaju na standarde ljepote u današnjem društvu, Kylie je rekla svojim sestrama, Kourtney i Khloe Kardashian, kako je "normalno ponekad se osjećati nesigurno".

- Uvijek sam se sjećala kako sam bila najsamouvjerenije dijete u prostoriji. Uvijek sam voljela sebe - i dalje volim sebe - a jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete koje je napravilo toliko operacija da bi promijenilo svoje cijelo lice, što nije istina; koristila sam samo filere. Ne želim da to bude dio moje priče - izjavila je Kylie.

image

Kylie Jenner

INSTAGRAM

Tijekom razgovora priznala je i kako je bila žrtva pretjeranog uređivanja fotografija: "Prošla sam i kroz tu fazu, ali sad se osjećam bolje". Objasnila je da, bez obzira na to koliko ste samouvjereni, "drugi ljudi i dalje mogu unijeti nesigurnosti u vas".

Primjerice, prisjetila se kako je njezina obitelj uvijek ismijavala izgled njezinih ušiju dok je bila mlađa, a Kourtney i Khloe nisu shvaćale koliko ju je to pogađalo.

Ranije ove godine Kylie je otvoreno rekla kako žali zbog korištenja punila za usne, priznajući kako bi voljela da "nikad nije ništa dirnula".

- Mislim da je velika zabluda o meni da sam napravila toliko operacija na licu i da sam bila neka nesigurna osoba, a zapravo nisam bila - izjavila je za časopis Homme Girls.

- Da, volim punije usne i željela sam takve, ali odrastajući, uvijek sam bila najsamouvjerenija osoba u prostoriji. Bila sam djevojka koja je zabavljala sve - zaključila je.

image

Kylie Jenner

INSTAGRAM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:46