ODLAZAK LEGENDE

Kultna postava ‘Mućki‘ oprostila se od još jednog člana, umro je Ron Pember

Pember je također glumio ‘Stana‘ u dječjoj televizijskoj seriji ITV-a The Flaxton Boys, koja se prikazivala od 1969. do 1973. godine

Rob Pember, krajnje desno 

 Famous Players - Highlight - Can/Afp/Profimedia

Ron Pember, zvijezda kultne serije 'Mućke', preminula je u 87. godini, piše Daily Mail.

Smrt glumca, koji je glumio i u "Crvenom patuljku" i nizu britanskih televizijskih serija, potvrdio je njegov unuk Paul Pember.

"Tuga sada znači sreću kasnije. To je naš dogovor. 11.04.1934. - 08.03.2022. #ronpember #djed", napisao je Paul u dirljivoj oproštajnoj poruci na društvenoj mreži.

Predsjednik studija Elstree Morris Bright odmah je odgovorio na dirljivu posvetu: "Tužan sam zbog vašeg gubitka. Vaš djed Ron Pember bio je dio glavne postave na malim ekranima preko 30 godina".

"Odrastao sam gledajući Rona kao ljubaznog lopova u omiljenoj drami "Rumpole of the Bailey" i drugim brojnim ulogama. Rođen je da igra pomalo sumnjive uloge", rekao je Bright.

U međuvremenu, na službenim profilima na društvenim mrežama također su se oprostili od glumca.

"Tužni smo zbog vijesti o smrti Rona Pembera. U mislima smo s njegovom obitelji i prijateljima".

Pember, rođen u Essexu 1934., odustao je od glume nakon što je doživio moždani udar 1992. i povukao se kako bi živio miran život.

Glumac se sa suprugom Yvonne Tylee oženio davne 1959. godine.

image

Ron Pember

Famous Players - Highlight - Can

"Ron Pember, glumac koji je nastupao u svakoj TV emisiji 70-ih i 80-ih godina. Počivaj u miru", napisao je britanski autor Danny Kelly.

Službeni račun Crvenog patuljka dodao je: "Počivaj u miru, Ron Pember. Ostali smo bez sjajnog glumca, redatelja i dramaturga".

Pember je također glumio 'Stana' u dječjoj televizijskoj seriji ITV-a The Flaxton Boys, koja se prikazivala od 1969. do 1973. godine.

Serija je smještena u Flaxton Hall u Yorkshireu i pratila je podvige različite generacije dječaka, 1854., 1890., 1928. i 1945. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:32