SEKS I GRAD

Kristin Davis progovorila o drami sa seta između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker: ‘Ne mogu promijeniti ljude!‘

Poznate zvijezde serije ‘Seks i grad‘ su u svađi, a Cattrall nije ni glumilia u prvoj sezoni nastavka ‘And just like that...‘

Kristin Davis

 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Glumica Kristin Davis (58), poznata po ulozi Charlotte u seriji „Seks i grad”, rekla je da se ne želi uplitati u svađu između kolegica iz serije Kim Cattrall (Samantha) i Sarah Jessice Parker (Carrie).

Ponovni okup glumačke ekipe i priče dogodio se 2021. u nastavku „And just like that...” u kojem nije bilo lika Samanthe, odnosno Kim Cattrall. Uzbudljive vijesti da će se u drugoj sezoni „And just like that...” Cattrall ipak pojaviti, najavljene su krajem prošlog mjeseca.

image

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis dolaze na privatni party povodom 25 godina Seksa i grada

Jose Perez/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Jose Perez/instarimages.com/instar Images/profimedia

„Morate poštovati želje ljudi. Neću trošiti energiju na to. Ne mogu nikoga promijeniti”, rekla je Davis za Telegraph o tenzijama između kolegica koje cijelo vrijeme prati iz prvog reda.

„Razumijem da su obožavatelji uznemireni... Da bar to mogu popraviti, ali ne mogu, nije u mojoj moći”, nadodala je.

Cattrall je nedavno snimila scenu za sljedeću drugu sezonu serije „And just like that..”, prenosi The Post. Druga sezona serije očekuje se 22. lipnja, a treća sezona nije još potvrđena.

Podsjećamo, nesuglasice između Cattrall i Parker započele su 2010. godine nakon izlaska drugog nastavka filma „Seks i grad”. Navodni razlog za svađu je to što je Cattrall odbila glumiti u trećem filmu i rekla da nije prijateljica sa svojim kolegicama sa seta te da nikad ni nisu bile prijatelji.

image

Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall u seriji "Seks i grad"

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Situacija se pogoršala kad se Parker javila Cattrall na društvenim mrežama 2018. nakon smrti njezina brata.

„Ne trebam tvoju ljubav i podršku u ovim teškim vremenima, Sarah Jessica Parker”, odgovorila je Cattrall, prenosi PageSix.

„Da raščistimo (ako nismo dosad). Nisi moja obitelj. Nisi mi prijateljica. Pišem ti ovo posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi zadržala svoju reputaciju dobre cure”, odgovorila je Cattrall oštro Parker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:48