ZNA ŠTO MU TREBA

Kraljevski biograf tvrdi: ‘Harry nikad neće ostaviti Meghan, ona mu daje ono što mu bivše nisu htjele‘

Harry i Meghan su napustili kraljevsku obitelj na početku 2020., manje od dvije godine nakon što su se vjenčali sredinom 2018.

Princ Harry i Meghan Markle

 Splashnews.com/Splash/Profimedia

Princ Harry ‘drži se‘ svoje supruge Meghan Markle ‘kao splav za spašavanje‘, govori kraljevski stručnjak Tom Bower za Page Six. Vojvotkinja od Sussexa ‘zadovoljava sve prohtjeve‘ svoga supruga koje ‘nije dobio od drugih djevojaka‘, kaže Bower koji je autor knjige ‘Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora‘.

Kraljevski stručnjak također tvrdi da je princ ‘oštećen‘ zbog trauma iz djetinjstva, a da je Meghan točno znala kako ga pridobiti kada su se upoznali.

- Izrazito je povrijeđen i majčinom smrću i očevim postupanjem prema njoj, ali i prema samom Harryju dok je još bio dijete, navodi Bower.

Nesretan brak njegove majke princeze Diane zbog dugogodišnje veze kralja Charlesa III. s njegovom sadašnjom suprugom, kraljicom supružnicom Camillom, bio je dokumentiran u svim novinama u to vrijeme.

Također, Dianina tragična smrt koja se dogodila 1997., kada je Harryju bilo samo 12 godina, također je privukla intenzivnu pozornost medija. Vojvoda od Sussexa još je prošle godine govorio o traumama iz svoga djetinjstva optužujući svoga oca da je ‘prenio ciklus genetske boli i patnje‘ na njega.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Kirsty O‘connor/Afp

A što se tiče njegove supruge i trenutka kada su se prvi put upoznali, Meghan je oduvijek govorila kako ne zna ništa o njemu niti njegovoj obitelji, a kada su dogovorili spoj, samo je pitala druge je li ‘pristojan‘.

Međutim, Bower u knjizi navodi kako je Meghan pažljivo istražila Harryja prije nego su izašli na prvi spoj početkom srpnja 2016.

- Njena genijalnost bila je u tome što ga je pažljivo istraživala prije nego što ga je uopće upoznala i kao inteligentna žena s mnogo iskustva, točno znala koje ‘gumbe treba pritisnuti‘, tvrdi biograf te naglašava kako Harry u to vrijeme nije bio u dobrom stanju, a ona mu je ponudila izlaz.

Sussexovi su napustili kraljevsku obitelj na samom početku 2020., manje od dvije godine nakon što su se vjenčali sredinom 2018.

Sada žive u Kaliforniji sa svoje dvoje djece; trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

- Mislim da je puno više uživao veslati na Pacifiku nego rukovati se na kiši u sjevernom gradu u Britaniji, kaže Bower govoreći o glamuroznim događajima koje kraljevska obitelj često organizira.

Biograf također vjeruje da je nedavna smrt njegove bake, kraljice Elizabete II. bila vrlo teška za Harryja kojemu je bilo zabranjeno nositi vojnu uniformu, salutirati bakinom lijesu i koji nije bio pozvan na primanju prije sprovoda.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Christopher Furlong/Afp

- Mislim da je sprovod u njemu probudio vrstu bijede kada je shvatio koliko je odsječen od svoje obitelji, zaključuje Bower.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:22