VELIKA PROMJENA

‘Kralj Instagrama‘ poznat po ‘golim zabavama‘ i orgijama otkrio svoju šokantnu posljednju želju

Dan Bilzerian otkrio je da želi postati milijarder, ali tada bi skroz promjenio stil života i zaposlio se u Walmartu

Dan Bilzerian 2020. u Dubrovniku

 Tonci Plazibat/Cropix

Dan Bilzerian sam je sebe nazvao "kraljem Instagrama", Playboyjem i novim Hughom Hefnerom koji je svoje bogatstvo stekao kao profesionalni igrač pokera. Sada je otkrio u razgovoru za LADBible kako mu je ostala jedna životna želja. Priznao je da ima sve, ali želi postati milijarder.

"Želim postati milijarder. To je moja posljednja želja", rekao je, pa dodao da se tu ne radi o novcu.

image

Dan Bilzerian 2020. u Dubrovniku

Bozo Radic/Cropix

"Ne radi se zapravo o novcu. Donijet ću neku promjenu u svoj život. Zapravo, jedna od stvari koje želim napraviti ako postanem milijarder jest da idem raditi u Walmart na šest mjeseci, živim u je*enom stanu i da se potpuno resetiram. Namjeravam to napraviti već neko vrijeme. To je posljednja planina na koju se želim popeti", zaključio je.

Podsjećamo, veliku slavu ovaj milijunaš dobio je 2013. godine kad je na televiziji prikazana scena iz kasina u Las Vegasu na kojoj je on bio za stolom okružen desetinama ljepotica.

On je prvak u pokeru koji vrijedi 100 milijuna dolara i vodi razuzdan životni stil. Ima imanja u Las Vegasu, Los Angelesu i San Diegu. Dan slijedi stope svoga oca, Paula Bilzeriana, koji je preuzeo tvrtke "Singer" i "Hammermill Paper Company" i do svoje 36. godine već imao 40 milijuna dolara. Dan se prvo prijavio u mornaricu i bio je na obuci za specijalne odrede. Nakon prvog tjedna bio je izbačen zbog prekršaja.

"To je vjerojatno najbrutalnija vojna obuka na svijetu, slomio sam i nogu", ispričao je o tome Bilzerian. Zbog upornosti trudio se završiti obuku sa slomljenom nogom što je rezultiralo zdravstvenim problemima i time da od 22. godine života ima 60-postotnu invalidnost.

Nakon toga studirao je na Sveučilištu na Floridi gdje je studirao poduzetništvo i kriminalistiku. Tijekom studija počeo je kockati, ali mu je loše išlo. Jednom je ispričao kako je morao bankrotirati da počne poštovati novac.

Prodao je oružje za 750 dolara i s tim novcem je kockao četiri dana na brodovima i pretvorio taj iznos u 10 000 dolara. Potom ga je u Vegasu za tri tjedna pretvorio u 187.000 dolara.

"Bilo je tjedana kada bih osvojio i po 90.000 dolara i pomislio što ja uopće radim na fakultetu", prisjeća se.

Njegov Instagram prepun je fotografija zgodnih polugolih djevojaka. Javnosti su poznate i njegove "gole zabave" na kojima orgija s manekenkama i modelima. Poznato je da je u nekim situacijama bio nasilan prema njima što je više puta opravdavao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 07:35