PUKLA LJUBAV

Kraj nakon pet strastvenih godina: Poznati glumac obrisao sve fotografije 30 godina mlađe supruge!

Obiteljski prijatelj: - Rastali su se prije nekoliko tjedana. Tina je slomljena....

Na plaži u Rio de Janeiru

 Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Već neko vrijeme kruže glasine o razvodu poznatog para nakon pet zajedničkih godina, a sada su stvari postale malo jasnije. Poznati francuski glumac Vincent Casesel (56) preko noći je izbrisao sve fotografije supruge Tine Kunakey, inače fotomodela, sa svog Instagram profila.

Bivši suprug Monice Belluci, najpoznatiji po ulogama u holivudskim filmovima Oceanovih 12 te Crni labud, ali i nizu francuskih uspješnica, oženio je Tinu (26) 2018., dvije godine nakon što su mediji doznali za njihovu vezu, a u travnju 2019. dobili su kći Amazonie.

Da je došao kraj njihove ljubavi potvrdio je izvor za Daily Mail.

- Rastali su se prije nekoliko tjedana. Tina je slomljena.

image

Vincent i Tina zajedno u prosincu 2022.

Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia/Veeren -christophe Clovis/bestimage/profimedia
image

Na plaži u Rio de Janeiru

Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako njihovi PR timovi nisu bili raspoloženi davati izjave za medije, objave na društvenim mrežama govore za sebe. Vincent je zadnjih dana uklonio svaku zajedničku fotografiju sa suprugom Tinom. Njegov Instragam račun bio je krcat prizorima međusobnih izljeva ljubavi, no sve su nestale bez traga. Vincent čak nije Tini jučer čestitao rođendan putem Instagrama.

Tako Daily Mail primjećuje da je Vincent posljednji put lajkao jednu fotografiju svoje supruge 17. veljače, a službeno su se u javnosti zadnji put pojavili u prosincu 2022. godine. Vincent i Monica bili su u braku između 1999. i 2013., a u braku su dobili dvije curice Devu i Leonie.

Godine 2016. Vincent je na Instagramu objavio da se ponovno zaljubio - u 19-godišnju Tinu, a njihova je veza tada preplavila naslovnice zbog velike razlike u godinama.

image

Vjenčanje Cassela i Kunakey

Iroz Gaizka/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:57