RAZVOD NA POMOLU?

Kraj još jednog holivudskog braka nakon 11 godina: Njegova afera bila je previše za slavnu glumicu

Vijesti o razvodu slavne glumice i francuskog plesača i koreografa su osvanule nakon njegovog druženja s Camille Étienne

Benjamin Millepied i Natalie Portman

 Khapgg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khapgg/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Holivudska glumica Natalie Portman i njezin suprug Benjamin Millepied navodno su se rastali nakon glasina da je imao aferu. Izvor je rekao za Us Weekly da se par, koji ima i dvoje djece, razišao nakon 11 godina braka.

- Nakon što su vijesti o njegovoj aferi izašle u javnost, pokušavali su poraditi na svom braku, ali sve je to vodilo u raspad - tvrdi insajder. Predstavnici Portman i Millepieda nisu odmah odgovorili na zahtjev Page Sixa za komentar, no 42-godišnja Portman je prošlog tjedna viđena u Sydneyju bez svog muža, unatoč tome što su taj vikend trebali obilježiti godišnjicu braka.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepieda

Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia/Jon Kopaloff/getty Images/profimedia

Također, neki su zamijetili da poznata glumica ne nosi zaručnički 4-karatni prsten koji je dizajnirao Jamie Wolf.

Naime, vijesti o razvodu slavne glumice i francuskog plesača i koreografa osvanule su nakon što se počelo nagađati o Millepiedovom navodnom prijateljstvu s aktivisticom za klimatske promjene Camille Étienne.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepieda

Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia/Jon Kopaloff/getty Images/profimedia

Francuski časopis Voici objavio je slike susreta Millepieda i Étienne u njegovu uredu. Viđeni su kako odvojeno ulaze u zgradu, a zatim izlaze u razmaku od 10 minuta gotovo dva sata kasnije. Popratni članak tvrdi da je Portman nekoliko mjeseci prije saznala za navodnu nevjeru svog supruga. Tada se pisalo da Natalie i Benjamin pokušavaju spasiti svoj brak, no očito neuspješno.

- Nisu se razišli i pokušavaju riješiti stvari. Ben čini sve što može da mu Natalie oprosti. On voli nju i njihovu obitelj - rekao je jedan insajder za Page Six u to vrijeme. Izvor je dodao da Portman "izuzetno drži do svoje privatnosti" i da je "trenutačno njezin najveći fokus zaštita djece", misleći na sina Alepha (12) i kćer Amaliju (6).

image

Benjamin Millepied

A.l/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/A.l/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Etienne je autor knjige “For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness”, a slavnu ekološku aktivisticu Gretu Thunberg smatra jednom od svojih prijateljica. U braku su bili od 2012. godine, kada ju je zaprosio u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:54