KAKVA KRALJICA!

Kozmetičarka slavnoj glumici predložila tretman pomlađivanja: ‘Pokazala sam joj vrata i otjerala je‘

Malo je reći da sam bila zgrožena, ostala sam u potpunom šoku! Tad sam imala samo 28 godina, rekla je Emilia Clarke
Emilia Clarke 
 Ik Aldama/Ik Aldama/dpa Picture-Alliance via AFP

Zvijezda hit TV serije "Igra prijestolja", 34-godišnja Emilia Clarke, u razgovoru za časopis Elle osvrnula se na najgori savjet za njegu kože koji je svojedobno dobila od - licencirane kozmetičarke!

- Imala sam 28 godina kad mi je profesionalka u svom poslu rekla da mi trebaju fileri. Malo je reći da sam bila zgrožena, ostala sam u potpunom šoku! Samo sam joj pokazala vrata i viknula: 'Izlazi van!' - prisjetila se lijepa glumica, a prenosi Daily Mail.

Dodala je kako žene u filmskoj industriji neprestano osjećaju velik pritisak zbog starenja, no ona smatra kako joj ne trebaju tretmani pomlađivanja jer, kaže, "želi imati lice koje je sposobno izraziti sve moguće emocije".

- S 34 godine, koliko sad imam, osjećam da sam mudrija, inteligentnija, imam više životnog iskustva i ponosim se time. Dakle, ako će moje lice odražavati vrijeme provedeno na ovoj zemlji, spremna sam to prihvatiti - rekla je Emilia, koja nikad nije koristila niti botoks - kaže kako ga se užasava, ali ne isključuje mogućnost da se jednom u budućnosti ipak možda i predomisli.

- Poanta je u samom narativu, jednostavno mi se ne sviđa to što svi danas takve tretmane doživljajvaju kao nešto sasvim logično i normalno - zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:05