VAKCINACIJSKI SHOW

Kontroverzni TV voditelj cijepit će se protiv korone pred kamerama: ‘Bitno da ublažimo strahove‘

Domaćin jutarnjeg programa "Good Morning Britain" na kanalu ITV, obećao je sa snimateljskom ekipom doći gdje god treba i cijepiti se
Piers Morgan
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Najpoznatiji i najkontroverzniji britanski TV voditelj Piers Morgan (55), dogovorio se s ministrom zdravstva Mattom Hancockom da će se cijepiti protiv covida-19 pred kamerama. Morgan, koji je s kolegicom Susannom Reid, domaćin omiljenog jutarnjeg programa "Good Morning Britain" na kanalu ITV, obećao je da će sa snimateljskom ekipom doći gdje god treba i primiti cjepivo.

- Smatram da je doista bitno da ublažimo strahove ljudi od cjepiva jer je važno da nas se što više cijepi. Što se mene tiče, napravit ćemo to uživo - kazao je Morgan, a Hancock se složio s njim.

- I ja ću se cijepiti s tobom, Piers. Mislim da je u ovoj situaciji bitno biti primjer ljudima - rekao je Hancock.

image
Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Velika Britanija je prva zemlja koja je odobrila korištenje cjepiva protiv koronavirusa Pfizera i BioNTecha, za svoje građane osigurali su 40 milijuna doza cjepiva koje se daje u dva navrata, a prema podacima proizvođača pokazalo je 95-postotnu učinkovitost. Prvih 10 milijuna doza trebalo bi biti dostupno prije kraja ove godine.

Ipak, gledatelji će još pričekati da vide cijepljenje voditelja poznatog po iznimno oštrom jeziku, šokantnim izjavama i komentarima posebice prema kraljevskoj obitelji, te svađama sa slavnima, od Madonne, Lady Gage i Andersona Coopera do Jennifer Aniston. Naime, Hancock je rekao da će on i Morgan cjepivo moći dobiti tek kada ga prime oni koji su na vrhu liste prioriteta - stariji, kronični bolesnici, medicinari...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:12