ODVAŽIO SE

Kontroverzni se komičar odlučio krstiti: ‘Isprat ću grijehe, ovo mi je prilika da ostavim prošlost iza sebe‘

Komičar se posljednjih mjeseci povukao nakon što ga je policija dvaput ispitivala u vezi s optužbama za seksualno zlostavljanje

Russell Brand

 Screenshot Youtube/

Kontroverzni komičar i glumac, Russell Brand, otkrio je pratiteljima na Instagramu da će se krstiti jer je to prilika da prošlost ostavi iza sebe. "Odvažit ću se ove nedjelje, krstim se", kazao je komičar u svom videu koji je snimio u vrtu.

"Ono što mi je objašnjeno jest da je to prilika da umreš i ponovno se rodiš. Prilika da ostavimo prošlost iza sebe i ponovno se rodimo u Kristovo ime", rekao je Brand pa otkrio da je razmišljao da to učini u rijeci Temzi, ali je nedavno istražio da rijeka ima visoku razinu escherichije coli, prenosi Daily Mail.

Komičar se posljednjih mjeseci povukao nakon što ga je policija dvaput ispitivala u vezi s optužbama za seksualno zlostavljanje. Kao što znamo, Brand se u listopadu 2023. suočio s ozbiljnim optužbama niza žena, od čega su četiri iznijele optužbe za Sunday Times i program ‘Dispatches‘ na Channel 4, a zatim se pojavio niz drugih optužbi koje su ispričane za BBC.

Brand je negirao tvrdnju i rekao da ima dokaze koji opovrgavaju optužbe. Angažirao je odvjetnika koji je zastupao i princa Andrewa, Andrewa Brettlera, a istraga policije i BBC-ja još uvijek je u tijeku.

image

Russel Brand

Screenshot/instagram/

"Najoštrije odbacujem optužbe. Svjestan sam da sam se doveo u izuzetno ranjiv položaj time što sam bio vrlo, vrlo promiskuitetan. Ovakvi napadi, optužbe za ono što smatram najstrašnijim zločinima, vrlo su bolni i štetni. No, moraju postojati posljedice ludog načina života koji sam živio u prošlosti", rekao je za medije ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:51