RASPLET RAZVODA

Kontroverzni par ne svađa se oko novca, a Kanye od Kim želi samo jedno: ‘Na korak su do dogovora‘

Kad je Kim predala sudu papire, izvori bliski paru tvrdili su da West i Kardashian mjesecima prije toga nisu komunicirali
Kim Kardashian i Kanye West
 PapCulture/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Kontroverzni reper Kanye West napokon se oglasio i odgovorio na brakorazvodne zahtjeve Kim Kardashian koje je reality zvijezda iznijela 19. veljače.

Unatoč burnim trenucima, čini se da će razvod proteći prilično glatko jer West od suda traži prije svega zajedničko skrbništvo nad njihovih četvero djece, a prema pisanju tabloida TMZ, njegovi se zahtjevi u brakorazvodnoj parnici ne razlikuju previše od onih njegove bivše supruge. Slavni reper, doznaje TMZ, od Kim i suda traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovom djecom: North (7), Saintom (5), Chicago (3) te najmlađim, uskoro 2-godišnjim Psalmom. S druge strane, zajedničko skrbništvo, navodi se, ne bi nužno značilo dogovor "po pola" s Kardashian koja bi njihovoj djeci vrlo vjerojatno bila primarni skrbnik, no par međusobno razrađuje dogovor koji će sud odobriti na kraju.

Naime, uskoro bivši par i prije je isticao da su predani želji i naumu o zajedničkom roditeljstvu nad njihovo četvero djece.

Navodno ni 40-godišnja Kardashian ni tri godine stariji West, inače oboje proglašeni milijarderima na Forbesovoj listi, neće tražiti supružničku novčanu potporu, a dogovorili su se i da svatko pokrije vlastite pravne troškove u brakorazvodnoj parnici.
Prije stupanja u brak, Kim i Kanye potpisali su predbračni ugovor i već tada odredili način na koji bi podijelili svoju itekako pozamašnu imovinu.

Iako složni u namjeri da se rastanu, niti jedna strana u svojim brakorazvodnim papirima nije navela datum razdvajanja, no već 19. veljače, kad je Kim predala sudu papire, izvori bliski paru tvrdili su da West i Kardashian mjesecima prije toga nisu komunicirali niti provodili vrijeme kao obitelj.

Kim je za razvod angažirala vodeću holivudsku odvjetnicu Lauru Wasser čiji je lik i djelo, navodno, bio glavna inspiracija glumici Lauri Dern za ulogu u filmu "Marriage Story" koja joj je donijela Oscara. Ista je odvjetnica zastupala Kim i za okončanja njezina drugog braka s Krisom Humphriesom, koji je trajao samo 72 dana. Zbog brige o djeci, donosi TMZ, Kim će ostati vlasnica donedavno zajedničke obiteljske kuće u elitnoj četvrti Hidden Hills u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:23