BIJESAN JE

Kontroverzni novinar poludio na Meghan i Harryja: ‘Oni su cmizdrava verzija Kardashiana, ali s manje mozga‘

Kontroverzni engleski novinar je žestoko napao Sussexe nakon što je izašao njihov dokumentarac

Princ Harry i Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Mogli biste pomisliti da su najveće žrtve na svijetu nesretni ljudi iz Ukrajine ili oni kojima je život uništen zbog pandemije koronavirusa. Ali ne. Riječ je o bogatom i privilegiranom paru, nekadašnjim članovima kraljevske obitelji – Meghan Markle i princu Harryju, piše britanski novinar Piers Morgan za New York Post.

Nedavno objavljene tri epizode dokumentarnog serijala ‘Harry i Meghan’ poprilično su predvidljive, klišejizirane, pa čak i neistinite - ‘okrutno potlačeni par’ koji su iz kraljevske obitelji istjerali mediji, javnost i kraljevska obitelj, dodaje Morgan.

Sve tri spomenute skupine bile su ekstatične oko Harryjeve i Meghanine romanse, zaruka i braka, no stvar je sada malo drugačija.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivša glumica, Meghan, danas tvrdi da su je mediji htjeli uništiti, dok u Netflixovom serijalu govori: ‘Ma koliko se trudila, ma koliko dobra bila, ma što radila... I dalje će pronaći način da me unište’.

Morgan je istaknuo njihovo "licemjerje" kada su jednom prilikom na svom Twitter profilu pisali o siromaštvu, dok su istog dana u New Yorku priredili 500 tisuća vrijednu zabavu. Također, davali su TV intervjue, a odmah nakon toga su zahtijevali da ih mediji puste na miru, piše kontroverzni engleski novinar.

Meghan je vrlo brzo napustila "dosadnu" kraljevsku obitelj te odvela Harryja natrag u Ameriku kako bi živjela luksuznim životom. Od tamo sada zarađuje milijune dolara uništavajući njihove obitelji, i to baš u medijima, za koje tvrdi da prezire, smatra on.

- Žrtvovao sam sve kako bih se pridružio Meghaninu svijetu, kaže Harry u jednom trenutku, dok Morgan smatra kako je to ustvari gotovo jedina istinita izjava u njihovom novom dokumentarcu.

Dok se Harry predstavlja sretnijim nego ikada, Morgan smatra kako je zapravo izrazito nesretan jer zna da ga je njegova supruga izmanipulirala da napusti zemlju i ljude koje je volio.

Ipak, najgori dio dokumentarca je apsurdna usporedba Harryjeve pokojne majke, princeze Diane, i njegove supruge, Meghan, piše Morgan.

image

Princ Harry

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Meghan je toliko slična mojoj majci. Jednako je suosjećajna, empatična i samopouzdana. Ima tu toplinu u sebi, kaže Harry u serijalu dok novinar ističe kako je poznavao i Dianu i Meghan te da one nemaju apsolutno ništa zajedničko.

Gdje je Meghanino suosjećanje i empatija prema ocu kojeg se odrekla kada je postao ‘problem’, a koji je nedavno doživio snažan moždani udar?, pita se on.

- Meghan nema oca, kaže Harry, dok Morgan ističe kako je Thomas Markle dugi niz godina sam odgajao Meghan.

Njihovo licemjerje se nastavlja, piše on, dok Harry tvrdi kako su članovi kraljevske obitelji ‘hrpa nesvjesno pristranih rasista’, a ustvari nije iznio nikakve dokaze za to.

Tužna je istina da su Meghan i Harry zapravo samo ‘cmizdrava verzije obitelji Kardashian’, samo s manje lojalnosti, otmjenosti i mozga, zaključuje novinar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:05