SUPRUGA NOGOMETAŠA

Kontroverzna Wanda Nara u seksi izdanju objavila pjesmu: ‘Možda su hejteri u pravu, rođena sam bez talenta...‘

Wanda Nara objavila je pjesmu ‘Bad Bitch‘ koja ima preko milijun pregleda, a reakcije fanova su podijeljene

Wanda Nara - Bad Bitch

 Screenshot YouTube

Lijepa argentinska manekenka, voditeljica i nogometna agentica Wanda Nara (36) često razveseljava svojih 16,8 milijuna pratitelja na Instagramu svojim novim objavama, a sada je objavila niz svojih fotografija iz spota pjesme „Bad Bitch“ koji je izašao prije 8 dana, a već broji preko milijun pregleda.

„Nikad nisam zamišljala toliko toga s ‘Bad Bitch‘, hvala vam svima što uvijek računate na mene, na svaku moju ludost. Nisam pjevačica, ali ovdje pjevam, nisam plesačica, ali plešem, nisam bila vozačica, ali sam uspjela. U životu se broji samo želja s kojom nešto radiš. Možda su hejteri u pravu: rođena sam bez talenta, ali uvjeravam vas da snaga želje za učenjem i da se ide naprijed unatoč kritikama vrijedi više od svega. Ako želiš raditi ili biti netko, ne slušaj komentare, samo gledaj svoje ciljeve i kreni za njima. Moja malenkost“, napisala je uz objavu.

Wanda je u spotu nerijetko u odjevnim kombinacijama koje više otkrivaju, nego skrivaju. Nosi crni uski korzet, posipa se dijamantima, vješa se po ljestvama, a ako je suditi prema komentarima, ima pratitelje koji je obožavaju.

„Ti si naša Kim Kardashian“, „Talent ti je u krvi“, pisali su.

„Prelijepa pjesma, namjestio sam je da mi zvoni kao alarm za buđenje“, glasi jedan od komentara.

Ipak, čini se da se ipak nije svima svidjela pjesma.

„Zar te nije sramota, radi nešto drugo“, „Slušali smo da se nasmijemo“, glasili su komentari ne tako oduševljenih pratitelja.

Podsjećamo, Wanda Nara supruga je nogometne zvijezde Maura Icardija (30), argentinskog nogometaša i igrača Galatasaraya s kojim ima dvije kćeri. Ranije se pisalo o problemima u njihovom braku zbog navodne prevare nogometaša s glumicom Chinom Suarez. Mauro je putem društvenih mreža pokušavao vratiti povjerenje svoje supruge objavljujući zajedničke fotografije i dirljive opise, a čak je otpratio sve profile na Instagramu i pratio samo onaj Wandin. Ipak, par je prekinuo 2022. nakon gotovo desetljeća ljubavi, ali ponovno su zajedno. Čini se da je veza Maura i argentinske ljepotice jaka jer se u travnju pisalo kako su ponovno zajedno i da mu je oprostila prevaru. Ako je suditi prema društvenim mrežama, par je sretan i zaljubljen.

Ali ljubav im je počela burno. Wanda je bila u braku s nogometašem Maxijem Lopezom kojeg je ostavila zbog Icardija, a on je bio Maxijev najbolji prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:45